Hova lettek az igazi férfiak?

2012. augusztus 16. 07:33 - Panni CsP

„Nem tudom, hova lettek az igazi férfiak, mert többnyire csak kisfiúkat látok” – Levélírónknak jó ideje nem akad egy rendes pasi sem a horgára, de legalább sikerült megkülönböztetnie három pasi-kategóriát. Mivel egy kicsit társfüggő, szeretne végre valaki mellett kiteljesedni.

 

Lassan már 1,5 éve próbálok egy normális pasit találni magamnak, de a sors valahogy blokkolja a dolgot… 32 éves vagyok, nő, a külsőmmel többé-kevésbé elégedett vagyok. Az utolsó férfi az életemben…hát, mit mondjak? Egyszerűen elmaradt mellőlem. Egyre ritkábban találkoztunk, nem is volt igazán kapcsolatnak nevezhető az, ami kettőnk között volt. De azért voltak szép pillanataink is. Elmélyíthettük volna, de mindketten megrémültünk (talán?) és elmenekültünk. Azóta próbálkozásaim folyamatosan vannak, de nem túl sűrűn, mert az egyik randit ki kell pihennem, míg belevágok a másikba. Ez általában 1 hónap, míg újra erőt merítek. Akikkel eddig találkoztam, - valakinek bejöttem, valakinek nem – volt kellemes és kellemetlen tapasztalatom. Ők valahogy nekem nem túl gyakran jöttek be, ha meg igen, akkor egyéb problémám volt velük.

Az egyikkel belebonyolódtam egy 1-2-3 éjszakás kalandba, talán kár volt. Ő jó lett volna, csak felesége volt… és volt olyan kedves, hogy ezt megosztotta velem pár szex után. Kihasználva éreztem magam, de szerintem más is így érezte volna. Mindegy. Ez az eset hosszú időre elvette a kedvem a randiktól, ismerkedéstől, úgy egyáltalán mindentől. Volt egy másik srác… azért mondom, hogy srác, mert 24 éves. Igen, volt egy kis korkülönbség. Ővele nem is tudom, miért találkoztam, ugyanis komoly kapcsolatot kerestem, és vele nem tudnék hosszú távú dolgot elképzelni… Ő azt mondta, nagyon bejövök neki, s a mai napig írogat még, de nem tudom… nevetségesnek érezném magam mellette. Nem mintha nem lenne vonzó, de akkor is. Ezt meg is mondtam neki, hogy nem vele van a baj, így korrekt. Három pasi-csoportot figyeltem meg: van a Megfelelni akaró: ő az első alkalommal le akar hengerelni, és mindenre bólogat, de a homlokára van írva, hogy milyen célból és mit akar. Van az Írásban bátor, de élőben néma: ezt nem szükséges körülírni, de én olyan vagyok, hogy tőlem akármilyen jól nézhet ki, ha képtelen vagyok vele kommunikálni és még a második randin is zavarban van. Nálam úgy van, hogy először a személyiségébe szeretek bele, aztán jön a többi. És végül van a Vetítős: őket általában már a levelezésnél kiszűröm, de van, hogy nem. Ők gyakran titkolnak valamit, barátnőt, feleséget, ilyesmit. Nem tudom, hova lettek az igazi férfiak, mert többnyire csak kisfiúkat látok. Sokan azt tanácsolják, hogy ne keressek, hanem tartsak egy nagy szünetet. És majd jön valami. Járjak el szórakozni és ismerkedjek live is. Nekem ez a része nem nagyon megy, én sose tudtam nyíltan kezdeményezni, odamenni valakihez, nem is hiszem, hogy ez a nő dolga… Kicsit társfüggő is vagyok, és szeretném végre valaki mellett újra kiteljesedve érezni magam.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr64707836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása