Genyózással udvarol a kamikaze pasi

2012. december 05. 07:26 - csajokespasik

„Azt hiszi magáról, hogy nagyon ellenállhatatlan macsó, pedig nem az: a feketére festett gáz hajával” - az erőszakos ostromot folytató műmacsót nem érdekli, hogy ez a nő már foglalt: anyáz, aláz és fenyeget. Fiúk, néha miért váltotok kamikaze-üzemmódra?

És mint már jól tudjátok: idén segítünk a legjobb szilveszteri program megtalálásában, sőt, társaságot is ajánlunk hozzá! A CsP-n rengeteg szilveszteri program közül válogathatsz, és megmutatjuk azt is, kik lesznek ott az egyes helyszíneken. Érdemes benézni hozzánk. A programlista folyamatosan bővül: ha tudsz egy eseményről, küldd el nekünk a szilveszter@csajokespasik.hu -ra, ha jó a buli, bekerülhet a listánkba.

 

Biztos ismeritek azt a pasi-típust, akit lehetetlen levakarni, nem érdekli, hogy foglalt vagy, nyomul és nyomul. Van egy ilyen történetem, aktuális. Nő vagyok, Székesfehérváron élek a barátommal, másfél éve töretlenül együtt. Péntek este lemegyek a törzshelyünkre (én egyedül, mert ő most éppen külföldön van) és egyszer csak megjelenik régről egy srác. Közös társaságban ismerkedtem meg vele 7-8 éve, sokat nevettünk, beszélgettünk stb. de akkor még teljesen normális volt, nem volt ilyen nyomulós műmacsó. Bár akkor is próbálkozott, de végül szépen leállt, értett a szóból. Ugyanis azzal indított most, hogy leült mellém, a combomra tette a kezét és a fülembe hellózott.

Évek óta nem láttuk egymást, és így. Mi van már veled?? Nem jutottunk el addig, hogy felelevenítsük a régi emlékeket, mert egyszerűen nem hagyott rá helyet. Addig jutottunk, hogy megy a sulim és anyámnak nincs munkája, passz. Azt mondta, hoz nekem egy sört. Mondom, nem iszom sört, bort iszom… azt mondja, az drága, igyak sört. Itt ültem át egy másik asztalhoz, szerencsére nem jött utánam, itta a sörét. Innentől eseménytelenül telik az este, ő is el van, én is. Megyek haza. Reggel bekapcsolom a gépem és azonnal látom, hogy bejelölt a Facebook-on. Elfogadtam, max. később letiltom. Szinte azonnal elkap a chat-en, ilyen szöveggel, hogy tegnap nagyon durva voltam vele és ezt más nőtől nem tűrné el. Itt gondoltam másodszor azt, hogy ez időközben meghülyült, nem volt régen ilyen egyáltalán. Na, írja, hogy mikor találkozzunk, nagylelkűen rám bízza az időt és a helyet. Azt mondtam, semmikor. Erre követeli, hogy indokoljam meg, miért nem, és mit csinálok helyette? Azt nem kellett mondanom, hogy foglalt vagyok, mert ezt már előző este tisztáztam vele, amikor közeledni próbált. Azt mondtam, egyéb dolgom van. Erre ezt írja: „azt mondtad, hogy egész nap otthon ülsz, …nem igaz, hogy nincs időd rám, tudom, hogy csak a munkanélküli anyádat pátyolgatod” – kedves tőle, nem? Itt volt az, hogy letiltottam. Csörög a telefon, ő az…azt mondja még ma látni akar. Mondom, nem. Erre ő: De igen, nem mondhatok nemet. Lecsaptam. Ennek semmi értelme. Most itt tartunk.

Fiúk, néha miért váltotok kamikaze-üzemmódra? Miért nem veszitek a világos adást??

Mert rendben van, hogy egy pasi minden nőnek udvarolni próbál, de genyózással? Azt hiszi magáról, hogy nagyon ellenállhatatlan macsó, pedig nem az: a feketére festett gáz hajával, meg a súlyfeleslegével (nagyobb melle van, mint nekem). Még nincs vége és kezdek félni, nem tudom, hogy lehetne lerázni, ha durvábbra veszi az iramot.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr604948330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.12.05. 12:28:36

Szólj néhány nagyobb darab barátodnak, hogy nyomatékosítsák a fiatalemberben, hogy pontosan mit is jelent a foglalt szó!
süti beállítások módosítása