Érett nőkkel játszik a kisfiú

2012. december 19. 07:28 - csajokespasik

Levélírónkat megtalálta a neten egy kis bika, aki rögtön azzal indít, hogy mekkora szexisten is ő. Vagy csak kamuzott, hogy így hódítsa meg a kiszemelt, idősebb nőt. A hölgyet már sokszor átvágták, stabil kapcsolata rég nincs, és nem is anya típus, így most azon töpreng, van-e értelme találkozni ezzel a gyerekkel.

 

Kedves Blog! 42 éves nő vagyok és ahogy kapni szoktam a barátoktól: a koromhoz képest jól tartom magam. Nem régen történt, hogy az egyik oldalon írt nekem egy fiú. Azt kérdezte, hogy minek örül egy korombeli nő? Azt hittem, ajándékról beszél, de félre értettem: arra volt kíváncsi, hogy mit szeret az ágyban? Aztán egy hosszadalmas levélben leírja a fél életét, de abból csak az a pár sor volt érdekes, miszerint jelenleg egy 35 és egy 41 éves nő közül kéne választania, és ezért keresett meg engem a kérdésével. Ugyanis mindkettőre mozdulna… Egészségére, de nekem mi közöm ehhez?

Ő 23 éves, a képe alapján átlagos, helyes fiú, de nem tudok róla többet, még nem találkoztunk, tehát egyelőre csak pár info a számítógépen. Azt akarja, találkozzunk, beszéljünk személyesen. Nekem ebből két dolog jön le: A. hencegett csak, és a valódi célpont én vagyok. B. tényleg én vagyok a cél, és ezzel csak megmutatta, mennyire kapós is ő, és milyen jól járnék vele. Az ilyen dolgokkal az a bajom, hogy ha már trükközgetéssel indul el valami, abból nem sok jó sülhet ki. Ő azt a képet szeretné magáról vetíteni – gondolom önbizalomhiány is bejátszik – hogy milyen jó parti is ő, és jobb ha tudom, milyen jól járnék, ha tepernék érte, és talán azt reméli, ezek után nagyon fogok rá vágyni. Régebben nekem volt valakim, már-már férj-jelöltem, aki nagyon csúnyán átvágott. Azóta stabil kapcsolatom nem sok volt. Főleg a munkám miatt. Nem voltam elkeseredett emiatt, de nem eset jól, és kicsit az önbizalmam is megsínylette. Sokáig mindenki férjhez akart adni, mondván, kifutok az időből. Én nem tudom elképzelni magam anyaként, nem is tervezek gyereket, ennek talán az lehet az oka, hogy a szüleim és minden rokonom, azt éreztette velem korábban (igazából a mai napig is) hogy egy rendes nő az márpedig anya, szülőgép és konyhatündér. Hülyeség ez a sztereotip modell. de vissza a srácra. Jó fejnek találom, de nem tudom, találkozzak-e vele. Végül is mi bajom származhat abból, ha megiszunk valamit? Esélyt adnék neki, hogy javítson ezért a nagyképű belépőért. De ha az van, hogy csak egy kisfiú játszik érett nőkkel… hát azt is kiheverem valahogy, sok mindent kibírtam már eddig is, csalódást, átvágást, szemétséget egyaránt.

 
Szólj hozzá!
Címkék: randi bika srác

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr344972618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása