Én lennék élete második csaja

2012. december 31. 07:28 - csajokespasik

„Ő eléggé befolyásolható, és az új haveroknak meg akart felelni, így felvette a ritmusukat. Egyre kevesebbet foglalkozott velem” - az év utolsó posztjában bemutatkozik egy érzelmileg elég összetett pasi. Az elején hazudik egy kicsit, de a csaj megbocsát, erre ő hálából elhanyagolja. Amikor új lovag tűnik fel, a pasi ringbe száll. Vajon másodszorra is vissza lesz engedve?

És az utolsó pillanatban is, ha mára még szabad vagy, segítünk a legjobb szilveszteri program megtalálásában, sőt, társaságot is ajánlunk hozzá! A CsP-n egyre több szilveszteri program közül válogathatsz, és megmutatjuk azt is, kik lesznek ott az egyes helyszíneken. Érdemes benézni hozzánk. A programlista folyamatosan bővül: ha tudsz egy eseményről, küldd el nekünk a szilveszter@csajokespasik.hu -ra, ha jó a buli, bekerülhet a listánkba.

Köszönjük az idei kitartó figyelmet, és BUÉK!

 

Sziasztok! 21 éves lány vagyok. Augusztusban megismertem egy 23 éves pasit, aki azt mondta nekem, februárban volt először nővel, de vége szakadt, és én lennék életének a második nője. Ezt nehezen hittem el, mint később kiderült, nem is volt igaz. Kicsit elszédített. Azt mondta, ő nem fél kimutatni az érzelmeit és az első nője is ezért ment el tőle, mert ő folyton a kívánságait leste, hívogatta, minden álmát valóra akarta váltani és minden percét vele tölteni. Szépen kifényezte magát. Kicsit később kiderült – pontosabban bevallotta – hogy velem párhuzamosan jár egy másik, korombeli lánnyal, de állítása szerint nem történt több csóknál. Kicsit kiborultam, hogy megint hazudott. Végül mégis visszaengedtem.

Aztán ő másik helyre költözött, új társaság, új környezet. Új behatások érték és új igényei lettek. Valahogy sznob lett, nem tudom máshogy megfogalmazni. Már semmi nem volt jó neki, ami régen az volt. Ő eléggé befolyásolható, és az új haveroknak meg akart felelni, így felvette a ritmusukat. Egyre kevesebbet foglalkozott velem. Ha nagy ritkán találkoztunk, rögtön elhúzott, nem éreztem tőle túl sok törődést, vagy azt, hogy még érdeklem. Ekkor megismertem egy másik férfit és meglepődtem, hogy ilyen is tud lenni egy pasi. Mielőtt belevágtam volna egy új kapcsolatba, előbb megmondtam a barátomnak, hogy most már oda megy és azzal, akivel és ahova akar, mert végeztem vele, kiadtam az útját. Engem többet nem érdekel. Még egy esélyt nem adok. Ő olyan hamar beleegyezett, mintha végig ezt várta volna. „Jól van” – mondta. „Legyen így”. Azt el kell mondanom, hogy nagyon szerettem őt, de a sok szemétsége megmásította az emlékeket is. Az új pasival már együtt voltunk egy ideje, amikor a régi újra jelentkezett. Nagyon megsajnáltam, azt mondta, ha újra együtt lennénk, mindent maga mögött hagyna, őszintének tűnt, azt mondta, nagy baklövést követett el. De ettől még lehet jó színész, aki csak nagyokat mond. Most ott tart a dolog, hogy az új pasival verseng, próbálja felülmúlni, hogy másodszor is visszaengedjem. Néha úgy érzem, hogy megingok: azt mondta, azért hanyagolt el annyira, mert úgy érezte, nem kell tovább babusgatnia engem, hiszen már úgyis az övé vagyok és biztos én sem tartottam már igényt rá. Ez egy nagy hülyeség, de úgy magyarázta meg, hogy hárított közben. Hárítással meg nem lehet vitázni. Nem sok mindent tudtam elfogadni a magyarázatából és az „azt hittem…” – kezdetű mondatokból. Nekem úgy tűnt, ő csak azt hiszi, hogy szeret és valójában más semmi nem fog változni. Áltatom magam? Többször azt mondta, hogy szeret. Egy hete találkoztunk utoljára, 1 órát beszéltünk a fagyos buszmegállóban. Nem kéne egy második esélyt adnom neki, érzem.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr544988766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

j311 2013.01.01. 10:50:25

Ha ilyen huje vagy, menj vissza ahhoz aki mar atvert, nem is egyszer.
süti beállítások módosítása