A férjem elmegy a kivizsgálásra. Majd…

2013. február 05. 07:22 - csajokespasik

A baba-project lassan beindulni látszik és a női oldalon minden rendben is van, ellenben a férj valamiért hezitál, pedig már minden el van tervezve: kétféle név, a bútorok, kocsi, tényleg minden. Már csak a gyerek hiányzik a képből.

 

Sziasztok! A férfiúi büszkeségről és önérzetről tennék fel egy kérdést. Többet ér, mint a boldogság? Egy éve döntöttük el a férjemmel, hogy gyereket akarunk. Lekerült a gumi, és mint a nyulak. Én elmentem egy teljes kivizsgálásra, Ő csak nevetett ezen, mondván, hogy túl alaposan készülődök. Én meg azt mondtam, ha valami nem klappol, az elején jobb tisztázni. 33 éves vagyok, ő 35. Két év elteltével késő szembesülnünk azzal, hogy segítség kell.

Szóval én átnézettem mindenemet, kb. egy hét volt az egész, és tán három alkalom. Nem nagy ár a megnyugvásért cserébe. Egy hónap múlva minden lelet megvolt. Hurrá, egészséges vagyok, jöhet a gyerek. Jöhetne. A férjem már mindent eltervezett: megvan a kétféle név, a bútorok, kocsi, tényleg minden. Csak a gyerek nincs. Amikor már kilencedik hónapja próbálkoztunk, akkor esett le, hogy hé, már épp szülhetnék, ha minden klappol. Mondtam a férjemnek, hogy most már ideje őt is megnézetni. A nőgyógyászom szerint 30 fölött nem érdemes kivárni az egy évet, ha fél év alatt nem sikerül, ki kell vizsgáltatni mindkét szülő-jelöltet. Persze, elmegy Ő is kivizsgálásra. Majd. Tehát három hónapja mondogatja, hogy megy. Egy hete felhívtam az egyik kórház andrológiáját, május végére tudtak időpontot adni. Megkérdezték, mióta próbálkozunk, hány évesek vagyunk, hátha nem is kéne még... Amikor megmondtam, lesajnálóan jegyezte meg az amúgy se túl szimpatikus női hang: "Csonttöréssel is csak akkor mennek orvoshoz, amikor kiderül, hogy a langyos víz nem segít?". Igen, úgy tűnik. A férjemnek még nem szóltam erről, majdnem négy hónapom van, hogy meggyőzzem. Közben látom, hogy rendületlenül hisz benne: ő nem lehet "selejtes", vele minden rendben kell, hogy legyen, és a következő hónapban biztos sikerül. Csak nekem tűnik ez strucc-politikának?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr335063463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sterbinszky Tivald 2013.02.06. 01:55:44

azt meg nem mondtak, hogy nem ugy kene csinalni, mint a nyulak, hanem esszel?
hogy a peteeres elott 5-7 nap onmegtartoztatas kene?
az kiderult, hogy hanyadik napon van a peteeresed?
nem hinnem, az 1 honap alatt nem derul ki.

Bruno Banani (törölt) 2013.02.06. 13:06:24

Jol csinaljatok! Csak igy tovabb! Hajrá!
süti beállítások módosítása