Takaríts, mert ez a dolgod!

2013. március 06. 07:23 - csajokespasik

„Mást kéne éreznem, de egyre inkább azt tapasztalom, hogy a bejárónője lettem” – ha a barátnő panaszra emeli hangját a magas túlórák miatt, amiért csak szexel fizetnek neki, hamar betelik a pohár. Ha kilépne a kapcsolatból, csupán a növekvő mosatlan jelezné hiányát, más nem. A pasi pasisan keni el a problémát: ha a lány nyüszít, konfliktuskezelés helyett szexel vele egyet.

 

Sziasztok! Három éve vagyunk együtt, ő 27, én 29 éves vagyok. Nem tudom, mennyire törvényszerű, de – mint ahogy már mások is hasonlóról számoltak be itt a blogon – ennyi idő alatt ellaposodott az, ami korábban rendesen működött köztünk. Azt nem mondom, hogy elhanyagolna, szülinap, ünnepek, apró ajándékok, figyelmes… de az utóbbi időben nem érzem magam élete párjának. Nem stresszes a munkája sem, napi 4 órát dolgozik, mégis délután már leül a tévé elé, és látom rajta, szabadulni akar a gondolataitól, amihez én csak zavarnék.

Nem tudom, miért olyan elutasító velem. Egy darabig a gondját viseltem, de amikor láttam, hogy hozzászokott és egyre több dolgot hagy ott, ahol volt, rám bízva, hogy majd úgyis elrakom, abba hagytam. Amikor észrevette, számon kért: miért nem főzök rá, és takarítok, amikor az a dolgom? – így. Szerinte ebben a felállásban nekem ez a dolgom… Mást kéne éreznem, de egyre inkább azt tapasztalom, hogy a bejárónője lettem. Azt hiszi, hogy szüksége van rám, de az nagy különbség, ha valakihez azért ragaszkodsz, mert megkönnyíti az életed, és feltakarít utánad, anyád helyett anyád lesz. Mire gondol a férfi, amikor ilyet mond egy nőnek? A korábbi odafigyelése hova lett? Csak megjátszotta? Vagy csak egyszerűen elmúlt. Ilyenkor szoktak dobbantani, vagy csak megbeszélés kérdése? Csak azért van velem még, mert azt hiszi, szüksége van rám – de nem mint a párja. Ha tudnám, mitől van ez nála, valószínűleg könnyebb dolgom lenne, mert tudnám, hogy én min változtassak, illetve, ő min és hogy. Ha már nem érezzük együtt azt, amit egykor, akkor a folytatásnak nincs sok értelme. Feltűnik majd a hiányom neki, ha nem leszek mellette. Mert eddig az volt a baj, hogy természetesnek vette a jelenlétemet. Megszűnt a tisztelete irántam, és már nehezen igazodom el rajta és azon, mi lenne a helyes lépés. Ha elkezdem neki mondani ezeket, akkor azt mondja „gyere ide kicsim” én meg odamegyek, de a dolgok rendezése helyett szexelünk egyet. Aztán ő szimbolikusan a „fal felé fordul” és megy minden tovább. Azt hitte, ezzel lerendezte a nagyszájú csajt és megoldotta a problémát. Ennyi lenne. Ha bármi használható tanácsot kapok, megköszönöm. Linda.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr635119085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása