Aki biszex, az beteg?

2013. március 12. 07:22 - csajokespasik

Levélírónk aggódik, ugyanis a második randi sorsáról kéne döntenie. A probléma csak annyi, hogy a pasi biszexuálisnak mondja magát. Mivel ilyen helyzetben még nem volt, nem tudja, hogyan bízhatna olyan valakiben, aki mindkét csapatban képes játszani. Azt főleg nem tudja, hogyan kezelje a dolgot. Találkozzon vele vagy sem?

 

Úgy egy hónapja levelezek egy férfival (28). Az első találkozón elmondta, hogy bisex. Akkor még ez annyira nem is borított ki, mint később, amikor volt ideje a dolognak ülepednie bennem egy kicsit. Amikor találkoztunk, és először láttam élőben, úgy éreztem szimpatikus vagyok neki és valamennyire ő is nekem, csak ez a bisex dolog zavar. Nem tudom érzelmileg elképzelni, hogy van ez nála, hogy most az egyik nem, utána a másik nem… és akkor „átkapcsol” valamit az agyában. Lehet, hogy van olyan nő, akinek ez izgalmas, ha a pasija ennyire nyitott úgymond, de számomra bizarr valamilyen szinten.

Most második randit kért és én nem tudom, mit csináljak. Mert kedves, mert aranyos, lehet vele beszélgetni. Mégis, tele vagyok ezzel kapcsolatban ellenérzésekkel. Nem tudom, hogyan kezeljem a dolgot, mert még ilyen helyzetben nem voltam soha, ismerősöm sem, tehát hozzájuk fordulni nem tudok. Szerintem aki bisex az valamilyen szinten beteg. Skizofrén, nem tudja, melyiket válassza, és ha mindkét érdeklődés megvan benne, akkor nekem el kéne fogadni, hogy egyszer csak vált. És az a gondolat sem nyugtat meg túlságosan, hogy a pasim a másikat nézi az utcán. Vagy hogy van ez? Volt már valaki ilyen helyzetben? Ha egy bisex pasival vagy, akkor képes kikapcsolni a másik énjét és rád fókuszálni? Vagy ott van a másik oldala, ami csak az alkalomra vár? Nem tudom, hogy működik ez és mennyire bízhatok benne. Én nagyon megalázónak tartanám, ha a pasim egy másik pasival csalna majd meg valamikor a jövőben. Én arra is hajlok, hogy el se kezdjek vele semmit, de lehet, hogy akkor kihagyok valamit. Miért tartotta fontosnak, hogy ezt elárulja magáról? Persze, őszinte volt csak, ezt értékelem. Bár nálam az ellenkezőjét érte el vele, abban semmi tét nincs, ha találkozom vele még egyszer és addig gondolkodom. Szeretném megérteni ezt a jelenséget, hogy elfogadhassam. 

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!
Címkék: biszex randi pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr685128991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása