Amikor a nő kéri meg a pasi kezét

2013. április 08. 07:33 - Panni CsP

„Ebből a tétovázásból nekem az jön le, hogy neki így jó, szeret, de semmi elkötelezettséget nem akar” – meddig érdemes várni arra, hogy egy pasi végre elővegye azt a gyűrűt? Levélírónk kevesebbel is beérné, mert nem esküvőlázban ég, csak bizonyosságot szeretne arról, hogy nem feleslegesen van együtt vele.

 

31 éves vagyok. Múlt héten volt pontosan 4 éve, hogy együtt vagyunk. Körülbelül ennyi ideje élünk együtt is. Közösen szerzett lakás, közös minden. Tulajdonképpen már most is úgy élünk, mint egy házaspár, mégsem teszünk látványosan sokat az ügy érdekében. Én úgy gondolom, hogy ha egy férfi szereti a barátnőjét, és ilyen sokáig együtt van vele, viszonylag komolyabb gondok nélkül, akkor talán lép is valamit abba az irányba, hogy hivatalossá tegyék mindezt. Sokáig keresi az ember az ideális társat és én szeretném azt hinni, hogy már megtaláltam.

Nem akarom folyton ezzel izélgetni őt, nem is tettem eddig, csak vártam / várok – mert szeretném, ha magától lépne. Illetve, nem tudom, hogy nézne az ki, ha én lépnék. Van olyan, hogy nő kéri meg a pasija kezét, de ezt olyan bénának érzem. És ebből a tétovázásból nekem az jön le, hogy neki így jó, szeret, de semmi elkötelezettséget nem akar. Sokáig én is így voltam vele. Félreértés elkerülése miatt, nem magamhoz akarom bilincselni örökre, nem is ragaszkodnék az esküvőhöz, csak egy gesztust várnék tőle, hogy ő az igazi Társ, nem partner, és bízhatok benne. Egyszer már beszéltünk erről, és nem tűnt lelkesnek – se igent, se nemet nem mondott, csak tétovázott, ami szintén nem túl jó jel. Nem látok a fejébe, nem tudom, mit akar, úgy sokkal könnyebb lenne. Sőt, mondok valamit, kicsit meglepettnek is tűnt, amikor felhoztam a témát.... Azért 4 év után ilyesmit kérdezni szerintem nem durva. Engem a bizonytalanság nyomaszt leginkább, és az, hogy így nem „haladunk” semerre, mert nem vágyok többre, mint sok velem egykorú nő: egy kapcsolat biztonságára, esetleg gyerekre. Neki szerintem az egyik ellenérve, hogy anyagilag nem állunk topon, de tudja, hogy a szüleim kisegítenének… Azt meg szégyellné igénybe venni, persze. Büszkeségből nem akarja elfogadni. Rossz egy helyben állni, úgy, hogy tervezni sem tudok.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr125206658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása