Miért legyek jóban a csajom exével?

2013. május 07. 07:24 - Panni CsP

„Ezt az egészet az expasija találta ki, és ha én most lebeszélem a barátnőmet erről, akkor én leszek az, aki ellenszenves” – Posztolónk aggódik, mert csajának korábbi pasija újra felbukkant. Ráadásul azt javasolja, üljenek le hármasban. MIÉRT??

 

Sziasztok,

Egy elég furcsa helyzetben vagyok jelenleg. Van egy barátnőm, ám igazából nem is ő lesz mindennek a főszereplője, nem vele van gond, hanem az exével. Annak idején miattam hagyta el a pasiját, de úgy, hogy én őt akkor nem is ismertem. Csak tudtam, hogy van. Mesélt róla. A szakítás után eltűnt. Ennek már három éve. A srác most újra felbukkant és újra felvette a kapcsolatot a lánnyal. Ő pedig nem tiltakozott, azt is sejtem miért: ő képtelen a konfliktus-kezelésre, inkább mindenbe belemegy, mindenre oké, csak balhé ne legyen belőle.

Szóval, most ott tart az ügy, hogy a csávó azt akarja, találkozzunk egyszer hármasban. Erre majdnem sor is került, de nekem közbejött valami. Valós valami, nem kitalált… De a következő alibit már valószínűleg inkább kitalálnám, mert semmi kedvem ehhez a találkozóhoz. Nem értem, miért lovagol ezen, és mit vár tőle?? nem hiszem, hogy a lány valóban akarná, csak most már annyira tele lett beszélve a feje, hogy azt hiszi, ő is akarja. Azt tudom, hogy az exe javasolta, és úgy zajlott az egész, hogy eleinte kettesben akartak „nosztalgiázni”, amit a lány nem akart, miattam. Erre találta ki az exe, hogy akkor legyek én is ott végig. Tudom, hogy nem az én hibán, de annak idején miattam ment a balhé, hogy állítólag én vettem el tőle a nőt, pedig ő döntött mellettem. Emiatt nem szívesen találkoznék vele, és nagyon bizarrnak találom ezt a találkozót. Értelmetlennek. Ezt az egészet az expasija találta ki, és ha én most lebeszélem a barátnőmet erről, akkor én leszek az, aki ellenszenves és bajkeverő. És akkor megint más irányba mennek a dolgok…Eltöprengtem, mi van, ha belemegyek…? Találkozni fogunk utána is, aztán már az esküvőnkre is meg kell hívni, vagy ha arra nem is, onnantól kezdve levakarhatatlan lesz. Ha nem fogadom el a meghívást, akkor én vagyok a nem jó fej. Az ember már nyíltan és egyenesen találkozni akar velem, a barátnőmön keresztül üzenget nekem, hogy ne féljek, meg ilyesmi. Nem félek, de bátor, hogy ezt gondolja. Nem akarom az egész ügyet a lány vállára sem tolni, hogy ő bólintott rá először is, oldja meg ő… A találkozót nem gondolom egészségesnek, szerintem ő nem lépett túl a történteken, reménykedik valamiben – én erre gondolok. Elszigeteli magát a valóságtól.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1005285800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása