Már nem a nőt látja bennem

2013. június 10. 07:32 - csajokespasik

Akkor változott meg minden, amikor a nő közölte a párjával, hogy ő még nincs felkészülve a gyerek-témára. Onnantól kezdve a pasi kimaradozik és flegma. Levélírónk azon aggódik, hogy másik nő után kajtat, mert őt már nem látja annak.

 

Sziasztok,

24 éves vagyok, nő. Azt mondják (vagy azt hittem), a nehezen megszerezhető nőnél/pasinál a labda, illetve az előny, mert ha megdolgoznak érte, akkor megbecsülik a későbbiekben is. Ez lehet, hogy így van, azzal a kiegészítéssel: ha minden rendben megy és a másik fél az elvárásoknak megfelel. Én ilyen voltam, nehezen hagytam magam befűzni. 3 és fél éve vagyunk együtt. Úgy 1 hónapja a párom szóba hozta a gyerek-dolgot.

Amikor elmondtam, hogy még nem szeretnék gyereket, (nem mondtam, hogy soha, csak egyelőre nem) valahogy megváltozott. A hangulat is mindenképpen. Egyre erősebben kezdett faggatni, hogy miért és ha nem most, akkor mikor? Azóta észrevehetően el lettem hanyagolva. A múlt hétvégén elmentünk egy rendezvényre, ahol ismerősökbe szaladt. Volt ott egy nő is. Vele nagyon jól elbeszélgetett, de én már fáradt voltam és mondtam, hogy mennék. Erre azt mondja félvállról, hogy jó, menjek, ő még marad. Ezt követően majdnem egy egész napra eltűnt, másnap estefele jött haza, azt mondta, az egyik ismerősénél aludt.

Gyakran megy el itthonról úgy, hogy mond egy nevet, egyik alkalommal egy olyan barátjára hivatkozott, akivel fél éve nincs beszélő viszonyban, de persze azóta lehet, kibékültek, nem akarok belevetíteni semmit. Azóta van ez az állapot, amióta a gyerek téma felmerült és én nem voltam túl határozott. Az eltűnéseit nehezen viselem. Könnyebben tudnék megbocsátani neki, ha őszinte lenne velem. És vagy fejezzük be, vagy fogadjon el így, hogy még nincsenek terveim. Ha csajozik: azért teszi, mert kudarcot lát bennem és kell egy másik nő, aki hajlandóbb? Fáj, hogy nem vagyok már tényező neki, lehet, hogy ezek után már nem a nőt látja bennem? Nem rég volt egy megfázásom, olyankor sokkal érzékenyebb az ember, és előjöttek belőlem ezek az aggódással teli gondolatok, hogy értéktelen vagyok, nem kellek már neki.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr585353362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HomicideWatch (törölt) 2013.06.10. 17:46:18

Ez így van, ha gyermeke nem lehet, akkor legalább szórakozhasson, bulizhasson szegény pára.

Gyereket nem akarsz, de elvárod, hogy körülötted forogjon a világ...

:)

Bedra 2013.06.25. 20:57:43

Inkabb hazudott volna,es belemegy csak a masik kedveert? A gyerek nem olyan,hogyha megunom,kiveszem az elemet.. Inkabb a egy oszinte beszelgetesre lenne szukseg,kettojuk kozott. Talan nehezen ,de beszelhetne rola a pasi, hogy mi jatszodik le benne, es megerthetne,hogy nem ot utasitottad el,csak egy kis idot kertel. Igen,ha a masik szeret,korulotte forogjon a vilaga,hiszen elvileg onmagaaert szereti es ne csak egy "gazdatest" kelljen mar neki..
süti beállítások módosítása