Nehezen szül, aki sztárnak képzeli magát

2013. június 11. 07:13 - csajokespasik

„A csúnya nőknek hatalmas elvárásaik vannak, valószínűleg azért, hogy szépnek érezzék magukat” - Posztolónk ma megosztja velünk randi-tapasztalatait, és megismerkedünk néhány nőtípussal, úgymint az ex után síróssal, a fanatikussal, meg az ok nélkül féltékenykedővel.

 

2010 óta ismerkedem neten, és több helyen is regisztrálva vagyok. Leírnám pár tapasztalatomat. Amikor éppen van valaki, akivel próbálkozom, be se lépek az oldalakra, ellentétben másokkal, akik még közben is leveleznek, és azt hazudják nekem, hogy nem, most csak velem foglalkoznak. Volt hogy egy másik címről írtam a csajnak, aki előtte esküdözött, hogy nem levelezik másokkal, és doszt ugyanazokat küldte át, mint nekem korábban.

Nem hibáztatom őket, hiszen a nők a biztonságot, az állandóságot és a kiszámíthatóságot keresik – azért tartanak több vasat a tűzbe, mert nagyobb merítésből kívánnak válogatni. De valahol ez akkor sem tisztességes a másikkal szemben. Egyik hölgy azzal jött, hogy az exe… és az exe és folyton a régi emlékeket rángatta elő nekem a második randin, hogy amikor udvarolt neki, zongorázott és verseket írt hozzá, meg mit tudom én. Hát, én egyikre sem vagyok képes. Nem lett hosszú kapcsolat, talán még egy harmadik randi is volt, aztán kész. Nekem eszembe se jutna olyasvalaki előtt előrángatni az exeim, akivel vélhetően terveim lennének. Nem értem, miért csinálják… Az sem tiszta, hogy miért keresnek addig új kapcsolatot néhányan, amíg még nem is jutottak túl az előző kapcsolatukon. Valószínűleg felejtésből. Mindegy kivel, csak ne érezze magát egyedül. Egy ilyet már az elején elkaptam, amikor azt írom neki az első randi előtt, hogy megadnám a számom, mire azt írja vissza, hogy ne adjam meg. Innen indult egy más hangvételű levelezés, ami főleg arról szólt, hogy kiszedtem belőle, nem is akar találkozni, mert még az exe után sír. Megspóroltam egy kávé árát : ) Aztán volt egy fura nő is, aki szilárdan állította, hogy a dínók nem léteztek, a csontokat csak azért dugta Isten a földbe, hogy próbára tegye a hitünket. És egy 26 éves csajról van szó.

A másik tapasztalat: a csúnya nőknek hatalmas elvárásaik vannak, valószínűleg azért, hogy szépnek érezzék magukat. Gyakran eljátsszák nekem, hogy őket nehéz megkapni, kényeskednek, nem is vagyok rájuk méltó, aztán amikor elfordulnék tőlük, számon kérnek, hogy miért vagyok ilyen passzív. „Hát, azért, mert nem sok kedvet csinálsz magadhoz, ha hercegnősködsz.” Ennek a másik oldala a szép, de roppant buta nők: akik sztárnak képzelik magukat, úgy is viselkednek, lekezelően bánnak másokkal, de nem tudom, hogy fog majd egy ilyen gyereket szülni, nem lesz az neki túl undorító meg fájdalmas? : ) ott aztán törik a műköröm!

A jelenlegi hölggyel, akivel legutóbb ismerkedtem meg, még mindig tart. Az egyetlen hibája, hogy folyton féltékeny, a semmiért, sosem adtam rá okot. Nem mintha olyan nagyon jól néznék ki, akit a nők leszólítanak az utcán, mert annyira kívánják, mégis féltékeny. Féltékeny a semmire, amúgy rendes és aranyos. Csak ennyit akartam összeszedni és megosztani veletek.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr345354967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása