Fenyeget a volt neje

2013. június 17. 07:45 - csajokespasik

„Miért alázza meg magát ennyire egy nő, akinek már semmi joga arra, amit követel??” – egy bosszúálló feleség történetével enyhítünk a kánikulán. Amikor Posztolónk összejön az elvált férjjel, a volt feleség elkezdi befenyegetni, nem tudni, miért.

 

Sziasztok,

Viszonylag elvétve olvasom csak a blogot, arra pláne nem gondoltam, hogy egyszer megírjam majd az én sztorimat, de végül is, miért ne? Így akadtam bele a pénteki bejegyzésbe, és azért írok, mert hasonló helyzetben vagyok jelenleg. Van egy férfi az életemben, 36 éves. 5 éve kollégák voltunk, igazából valamilyen szinten még most is azok vagyunk. Ő már akkor válófélben volt a feleségétől. Sokat veszekedtek már akkor is. Évekkel ezelőtt engem, mint kollégát, meghívott arra a kerti bulira, amit a családi házuknál rendeztek.

Akkor még a barátságon kívül semmi több nem volt köztünk. A neje szemében akkor még nem is én voltam a célpont, hanem minden nő. Azon a bulin a felesége a fejébe vette, hogy a férje kiszúrt magának és nagyon néz egy csajt és nem zavartatva magát, hisztizett egy kicsit előttünk, aztán összevesztek még valamin, már nem emlékszem, min. Felhúzta magát és onnantól kezdve mindenbe belekötött és végig kötekedő volt, korán el is tűnt. De végig az arcán volt ez a cinikus műmosoly, amitől még ma is kifordul a belem. Akkor még nem volt köztünk semmi. Viszont, úgy nagyjából 1 éve együtt vagyunk – a válásuk után. A lényeg: a neje fél éve megtudta a dolgot és nem száll le rólunk. Szavainak létjogosultsága nulla, hiszen azóta már hivatalosan is elváltak. Gyakran írogat és hívogat, olyanokat ír, hogy „nem tudod, mire vállalkoztál” meg „lehúz és megcsal” és nehogy hozzámenjek, mert az ő életét is tönkretette, néha gorombább is, főleg akkor, ha huzamosabb idő után nem válaszolok neki. Egyáltalán miért válaszolok? – jogos a kérdés. Nem tudom, úgy érzem, ha hagyom magam, azt ő győzelemnek könyveli el, ha írok, legalább látja, hogy foglalkozom vele, hamarabb megunja.

Miért csinálja ezt? Vissza akarja kapni? Nem tudom, mire gondoljak, olyan sok mindenre lehetne. Miért alázza meg magát ennyire egy nő, akinek már semmi joga arra, amit követel?? Láttam, hogyan élnek együtt, gyűlölte a férjét. De vannak olyan nők, akik az olyan kapcsolatban érzik jól magukat, ahol minden nap áll a bál.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr505364599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.06.17. 21:31:12

Én nem válaszolnék a levelekre. Majd megunja. Ha email, letiltanám. Ennyi. Ha válaszolok, táplálom az indulatait. Nem szabad. Szerintem.
süti beállítások módosítása