A háttérzaj buktatta le a nőt

2013. július 19. 07:42 - csajokespasik

„A nők előtt teljesen kiadom magam, azonnal beleszeretek, ezen nem tudok uralkodni” - könnyebb lenne érzelmek nélkül – állítja Levélírónk, aki már sok csalódáson esett át, és a jelenlegi barátnője sem tökéletes. A lány kicsit hazudik, mert amikor azt mondja, hogy a szüleivel van, és a pasija felhívja, a háttérzaj nem éppen családi rendezvényes.

 

Sajnos a kapcsolatok nem mindig úgy néznek ki, mint ahogy az amerikai filmekben látni, hogy Adam Sandler megismer egy helyes lányt a tengerparton, bénázik vele másfél órát, de a film végén mégis az övé lesz és happy end. Eddig elég sok találkozón vagyok túl. Vegyes tapasztalattal. Csak néhány eset: Egy nő az első randin végig politizált, akármerre igyekeztem terelni a témát, mindig ugyanoda lyukadtunk ki. Később Lány2 a második randin biztos volt benne, hogy csak barátkozni akarok, mert lazán beszólt, hogy csajoznom kéne és akkor nem lennék magányos…

Eszébe nem jutott, hogy most azt csinálom éppen. Ja, hogy tetézze, azt is hozzátette, amivel eléggé betalált, hogy szedjem össze magam, mert már közelebb vagyok a 40-hez, mint a 30-hoz és kifutok az időből... Ő azt hitte, baráti kapcsolat van köztünk, de nem tudom, miért nem vette észre az ellentétes szándékaimat. Nem tudom, milyen jelekből gondolt arra, hogy ez a randi a barátkozásról fog szólni. Végül semmilyen kapcsolat nem lett belőle. Egy másik nő kioktatott, hogy sokkal személyesebb lenne átülni máshova, majd átvitt egy ugyanolyan helyre, ahol egy szót sem értettem az üvöltő zenétől. Ezek a találkozók extrémsportnak minősültek, mert eléggé megviseltek. Könnyebb lenne érzelmek nélkül: ez a mai kapcsolatok titka. Belemenni, nem agyalni, aztán lesz, ami lesz, nem vág földhöz… Mert bennem ott lehet a hiba, hogy a nők előtt teljesen kiadom magam, azonnal beleszeretek, ezen nem tudok uralkodni, ott és azonnal mindent megtennék érte – ezért mondtam. Két hónapja van egy lány, akivel úgy néz ki, összejöttem, de neki is vannak szépséghibái. Nem tudom, mennyire vagyok fontos neki, de elég sok mindent csinálunk együtt, és az ágyban is rendben van minden. De nem mindig tudok eligazodni rajta. egyik este azt mondta, egyedül megy valahova, illetve a szüleivel – tehát nélkülem. Amikor este 10-kor felhívtam elég nagy háttérzajban volt, nem olyan helynek tűnt, ahova este 10-kor a szüleimmel mászkálnék. Másnap elmondta, hogy Hát, a szülei után elment még a barátaival a „térre” (mai napig nem tudom, mi ez a tér) azt hallottam. Az rendben, hogy bizalom, de a bizalom, csak egy szó. Nem láttam rajta, hogy megbánta volna. Olyan, mintha nem venne komolyan, de legalább a közös képünket is kitette a fácséjára.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr395414367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása