Lábtörlőnek használja a lányát

2013. július 29. 07:46 - csajokespasik

„Szeretem a barátnőmet, de ha a helyzetre nincs más megoldás, elhagyom, vele együtt az anyját (mert remélem, akkor viszi őt is)” – Levélírónknak valóra vált a rémálma, mert barátnője addig rágta a fülét, míg hagyta, hogy a gyűlölt anyósjelölt beköltözzön hozzá. Hogy megbánta-e? Az nem kifejezés.

 

Sziasztok,

Kíváncsi vagyok, más mit tenne az én helyzetemben. Adott egy kapcsolat, benne én és barátnőm. 4 éve együtt vagyunk, kb. ennyi ideje is élünk együtt. Van a képben még egy harmadik személy is, aki történetesen a barátnőm anyja, akivel sosem voltam valami jóban, sőt, kerültem minden alkalmat, hogy találkozzak vele. Én lehettem a szemében az a gaz, aki elvitte a lányát. A viszonyunk úgy fél éve megváltozott (nem pozitívan), ugyanis hagytam, hogy anyuka beköltözzön hozzám.

Most az én lakásomban élünk hármasban. Egyébként ehhez a lakáshoz a barátnőmnek semmi köze, még egy villát se hozott ide, de nem baj, a dolognak nem ezen részével van gondom. Sokáig rágta a fülem amiatt, hogy hát az anyja már nem a régi, egyedül van és aggódik miatta, mert ízületes, meg elesik és jaj mi lesz, és minden baja van, nem tud ide meg odamenni és szívesen figyelne rá, …és így tovább. De amit én erősen gyanítok, hogy az ilyen kampányszövegeket rendszerint akkor nyomja, ha éppen hazajött tőle, mert meglátogatta anyut. Magától nem mondana ilyet, mert ő is ismeri, hogy milyen, és semmi baj nincs azzal, ha ketten élünk itt. Gyanítom, hogy alighanem az anyja rágta a fülét, hogy adja át nekem az üzenetét. Elérte a célját, beköltözött, fél éve velünk él. A lányát a szemem előtt alázza meg, lábtörlőnek használja, velem is szemét természetesen. Élősködik rajtunk, magyarán. Nem értem, a lánya miért hagyja, nyilván azért, mert nem zavaró tényezőként, hanem anyjaként látja és szereti. Szóval, anyuka beült a fészekbe és dirigál, most mindent lát, amit eddig nem. A. lehetőség: szeretem a barátnőmet, de ha a helyzetre nincs más megoldás, elhagyom, vele együtt az anyját (mert remélem, akkor viszi őt is). B. lehetőség: várok, tűrök, kerülöm anyukát, ahogy eddig.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr65431494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása