Nem tudtam őt kimeditálni magamból

2013. augusztus 01. 07:55 - csajokespasik

Megvan-e még neki a számom? Kitörölt-e oldalakról? Őriz-e rólam képet?” – amikor rájössz, hogy az ex párod volt az igazi, mindent megteszel, hogy még egy esélyt kaphass. Levélírónk azon tépelődik, hogy lenne-e sansza annál a nőnél, akiről 1 éve alig hallott?

 

Sok ex-után sírós posztot olvastam, a környezetemben is megtapasztaltam, milyen az, amikor valaki vissza akarja szerezni az exét. Nem tudtam azonosulni a problémával, míg magam is meg nem értettem, miről van szó és milyen ez. 32 éves vagyok, durván 1 éve barátnő nélkül. Ő hagyott el, de megkaptam tőle az ilyenkor szokásos önmentegetős szöveget: „te jó ember vagy és ezt értékelem, de nincs közös jövőnk…majd találsz mást” - akkor úgy voltam vele, hogy egy darabig nem kell senki, de ha jön, akkor majd résen leszek. De nem teszek sokat egy másik kapcsolatért.

Úgy éltem, mint egy szerzetes. Még meditálgattam is. Próbáltam leegyszerűsíteni a dolgokat amennyire lehet, és kizárni az életemből mindazt, ami nem szükséges. Eladtam a kocsim, kisebb lakásba költöztem, nem akartam tetszeni senkinek, nem néztem, mennyire menő az a cucc, amit felveszek. Nem azt néztem, ami kell, hanem azt, ami nem kell. De a kapcsolatok terén nem történt lényegi változás… Ami zavar egy új nőben, az hogy új. Idegen - tudom, hülyén hangzik - és sok nő nem hagyja magát megismerni sem. A volt párom közvetlen volt, szinte ő szedett fel engem… és úgy éreztem, mintha mindig is ismertem volna. Miért akarják olyan sokan visszaszerezni a volt párjukat? Egyrészt a megszokást sírnák vissza, másrészt mert jó volt vele. Harmadik ok nincs (vagy van: pénz, presztízs, rabszolgasors)

Rájöttem, hogy nem ciki egyedül lenni, néha jól is éreztem magam ebben az állapotban. Barátokkal, de egyedül. Mégis egyre többet gondoltam rá, hogy mit csinálhat most… Nem tudom, ő hogy van most velem, gondol-e rám, van-e valakije. Vagy látni se akar. Tudna-e még érezni irántam valamit? Megvan-e még neki a számom? Kitörölt-e oldalakról? Őriz-e rólam képet? (én róla igen és a száma is megvan még). Volt, akinek sikerült visszakapnia (és vagy boldogan éltek, vagy rövidesen megint szétváltak). Ez mindig benne van. Míg együtt voltunk, soha nem veszekedtünk. Lehet, ez volt a baj. Ha egy kicsi remény is van rá, megpróbáljam visszaszerezni? Megalázkodó vagy zaklató leszek, ha csak elhívnám beszélgetni? És ha ott azt érzem, hogy ami nem megy nem kell erőltetni, akkor megnyugszom legalább és továbblépek.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr945436892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása