Édike enyhén skizó és sok férfit fogyaszt

2013. augusztus 07. 08:01 - csajokespasik

„Édike alapvetően lenézi a férfiakat, mégis függ tőlük, kihasználja őket, de ő sem tudja, mit akar” – Édike nagyon tudja kelletni és meghívatni magát, aranyoskodik, aztán már nem veszi fel a telefont. Ha Édikénél betelik a pohár, hirtelen előtör belőle valaki, aki asztalt borít, tárgyakat hajigál és káromkodik. Levélírónk tisztában van vele, hogy az ex kibeszélése nem szép … mégis, nagyon jól esik!

 

A tegnapi post-hoz. Abban igaza volt az írónak, hogy van ilyen, amikor egy nő (nő?) nem a korának megfelelően viselkedik. Ennek hátterében – amire tegnap nem tért ki – mindig valami lelki defekt áll. Mondok egy saját példát. Legyen a lány neve Édike. Édike, mert mások előtt profin el tudja játszani, hogy bűbáj, ám nem ez az igazi arca. Kedves, diplomás lány, már nem 20 éves, de még 30 se, mosolyog a világra, a világ is rámosolyog, meg minden. A szépséghibája, hogy minden lelkifurdalás vagy következmény nélkül egy csomó emberrel lefeküdt, ugyanabból a társaságból.

Hamar lekoptatta őket, azok meg azóta érte nyüszítenek. Stratégiája: eleinte kéreti magát, édiskedik, nehogy már „olyan” lánynak gondolják, majd hamar le is húzza az áldozatát, amivel csak tudja. Ráakaszkodik a hapsikra, elég tehetségesen, elmondja, hogy milyen szerencsétlen ő és milyen rossz volt a gyerekkora, stb.-stb. alaposan megsajnáltatja magát. Aztán becsúszik egy-két szánalom-ajándék, hogy mégiscsak vidámnak lássák a versenyzők. Mert a férfi szereti az ilyet, hiszen ekkor hős megmentőnek érezheti magát. Pedig egész más szót kéne használni rá : ) Édike roppant büszke, de nem tudom, mire. Mégis, hatalmas önbizalomhiányt sejtek. Édike másik arca: ha betelik nála a nem tudom mi, az elnyomás-cella, hirtelen előtör belőle egy kifejezetten férfias attitűd, aki asztalt borít, tárgyakat hajigál, káromkodik, még verekszik is (láttam) és minden édiség, nőiesség teljesen felszívódik belőle.

Édike alapvetően lenézi a férfiakat, mégis függ tőlük, kihasználja őket, de ő sem tudja, mit akar. Gyakran hallottam tőle olyasmit, hogy hát férjhez akar menni, gyerek, gyerekek… de valahogy nem abba az irányba mozog. Csak bebeszéli magának, hogy a szándékai valós igényt takarnak… Egyelőre annyi mutatkozik, h. visszaél a lehetőségeivel. Egyébként, ha nem költene magára annyit, teljesen átlagos csaj volna, aki után nem sokan fordulnak meg. Amíg velem járt és amíg sok mindent nem tudtam róla, mert annyira nem ismertem, addig azt figyeltem meg, hogy gyakran sűrű félórákra eltűnik, hogy suttogó telefonokat intézzen. Ha Édike megfeledkezik magáról, előjön az igazi arca, olyankor a jól öltözött, szépen sminkelt Édike eltűnik és egy idegbeteg, követelőző rém kerül elő, aki ijesztő és semmi szexi nincs benne…

Édike nagyon tudja magát kelletni, meghívatni magát, aranyoskodik, aztán már nem veszi fel a telefont. Szerintem ő nem tud kapcsolatokat kialakítani, se barátit, se mást. Van ilyen típus. Nem láttam mellette öribarinőket. De állítólag vannak. Édike úgy adja el magát, mint egy menő díva, akiért rajongani kell, mint a sztár, aki egy luxusvillában él - pedig a valóság az, hogy kölcsönökből él és albérletről albérletre jár, mert senki sem bírja vele sokáig!! Vannak, akik csak hazugságban képesek élni és abban, hogy a valós személyiségüket elfojtják, hogy kedvezőbb képet alakítsanak ki magukról. De előbb-utóbb úgyis kibukik a valódi arc, és aki ezt nem látja, az meg is érdemli. Nem az a baj, ha kurva, hanem az, ha tagadja és szerepet játszik.

2 hónapig bírta mellettem, aztán tovább lépett, a következő mezőre. Mondjuk, én olcsóbban megúsztam, mint más sorstárs. Az is szerencse volt, hogy nem pistultam bele annyira, mint a többiek. Mert már az elején éreztem, h. nem stimmel valami. Minden fölös szövegelés nélkül lelépett. Utána, ha összefutottunk, már nem is köszönt Édike. Beszélgettem a sorstársakkal, innen tudom, hogy másokkal, mit csinált. Van egy gyanúm, hogy addig nem tér észhez a csaj, míg valaki irgalmatlanul el nem veri, nevelő célzattal… a lényeg: tudja, hogy hasonló véleménnyel van róla mindenki, kurvának tartják – ő mégis maradt ebben a társaságban. És ezt nem értem! MIÉRT?? Mindezek után. Maradt és ha le kell vinni a kis seggét vidékre, füttyent és heten ugranak. Nem szégyelli magát, pedig olyan is volt, hogy az egyik csalódott alfahím az arcába is megmondta, hogy mi a véleménye róla… de nem volt hatása - tehát a kérdésem: hogy van az, hogy a nőnek látszólag van egy nemes, felülemelkedett tartása, de mégis gerinctelen módon viselkedik és leperegnek róla nyilvánvaló dolgok?? Ha ennyire büszke arra, hogy viszonylag jó nőnek tartják, miért alázza meg magát ennyire?

Tudom, „savanyú a szőlő” –effektus szagú a történetem, de tényleg nincs bennem harag, és persze az ex kibeszélése szánalmas, meg dühből van meg minden, és lezáratlanságból fakad, meg nincs ott a másik fél és nem tud védekezni, tudom, stb.-stb.… de akkor is nagyon jól esik

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr865448765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása