Nem értem, miért házasodtak össze

2013. augusztus 13. 07:43 - csajokespasik

Ha már nagyon unod a mindennapi civakodást, ideje összeházasodni. Néhány nőnek perverz igénye, hogy megszelídítsen egy rossz fiút, ám erre a kísérletre nem biztos, hogy az esküvő a leglogikusabb választás. Különben is, a Kos férfiakkal nehéz az élet.

 

Nem saját sztori, de érdekelne erre a magyarázat. Nem rég részt vettem egy elég kínos esküvőn. Van egy barátnőm, neki egy pasija (már férje) 5 évig voltak együtt. Sokat jártunk össze, közös bulik, programok. Vagy nálam, vagy náluk. És alig volt olyan alkalom, hogy ne tépték volna egymást. Néha azt is megfigyelhettem, hogyan alakul ki egy ilyen veszekedésük: a nő elkezdi sajnáltatni magát, hogy ilyen nehéz a férfival, ezt meg ezt a dolgot akkor és akkor miért neki kellett, miért nem a pasija csinálta meg. Aztán jön a vádaskodás.

Ez olyan dolog, ami nem tartozik senkire, magánügy, csak saját magukat húzzák fel. Ha ennyi baj van a párjával, miért nem hagyta el? Ez náluk valami előjáték-féle? Vagy így mutatják ki egymás iránt érzett szeretetüket? A nő tudja, hogyan cukkolja a pasiját, aki meg rögtön ugrik rá. Nem hagyja magát, mert Kos, velük meg köztudottan nehéz az élet. Én is megtapasztaltam, soha többet Kos férfival. És most összeházasodtak. Természetesen az esküvő sem úszta meg veszekedés nélkül, csak ott lehalkítva adták elő ugyanazt, nekem is csak azért tűnt fel, mert tudtam, mit és mikor keressek. Nem volt feltűnő. Külső szemlélő számára ezek ketten utálják egymást. De össze kellett házasodni. Hogy melyikük ötlete volt, csak tippelni tudom. Volt, hogy a nő nekem panaszkodott, este tízkor hívott fel, hogy a pasija mennyire mamlasz és hogy ezt meg ezt újra meg merte tenni vele. És most hozzáment. Van ez a perverz igény a nőknél, amikor egy rossz fiú mellett kötnek ki, mert meg akarják javítani. És erre a kísérletre biztos a legolcsóbb és leglogikusabb választás az esküvő?? Azt hiszi, képes megváltoztatni majd őt. Még anyagi megfontolást sejtek ennek a frigynek a hátterében (a pasi részéről), ugyanis a csaj elég szépen keres, a hapsi elvétve, vagy éppen semmit. Ennyi. Tudom, semmi közöm hozzá, de elég érdekes dolog.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr135458451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszkiskitti 2013.08.13. 08:05:30

És tényleg semmi közöd!Jóbarátnő lehetsz...

Joe69 2013.08.14. 00:04:14

Kívülállók gyakran nem értik ezt,pedig egyszerű: két extrovertált,ám kapcsolatfüggő ember. És ezzel a viselkedéssel el is érik,hogy senki nem is akarja szétszedni őket,bár a posterinán mintha érződne a vélhető pasihiány miatti irigység.
süti beállítások módosítása