Elhagyott a negyvenes Papamaciért

2013. szeptember 06. 07:27 - csajokespasik

„Egyszer elmondta, hogy ő nem akar kezdeni az életével semmit, nincsenek a jövőre vonatkozó tervei és azt se tudja, holnap mi lesz” – nehezen érthető, miért sír valaki egy ilyen nő után, de a szerelem már csak ilyen. A csaj mégis a 40-es Papamacit választja, mert valamiért jobban kedveli, mint azt a srácot, akivel az elmúlt 1 évet töltötte. Bemutatunk egy érdekes felállást.

 

Sziasztok,

1 évig voltunk együtt, egy részéről nyitott kapcsolatban, 2 hete mentünk szét. Az oka: nem engem választott. Azt eddig is tudtam, hogy nem is annyira titokban versenyeztet azzal a faszival, de nem vettem komolyan, nem hittem benne, hogy egyszer őt választja. Nem mindennapi kapcsolat volt a miénk, mert én így fogadtam el őt, ezekkel a kételyekkel együtt. A lány a húszas évei elején jár és elhagyott egy 40-es, dagadt apuciért, aki majd gondját viseli. Papamaci elvált volt, egyedül élt, de legalább most már lánya és felesége egy személyben van.

Valóra vált álom. Nekik. Amit meg én gondolok róluk, az mindegy. A lányról pár szót: míg együtt voltunk, nem voltak tervei semmilyen szinten, sok mindent tőlem várt, és itt nem anyagi dolgokról beszélek, ezek nem számítottak nála, hanem csak irányítás-igénye volt. Kellett mellé valaki, aki neveli, segíti, irányítja. Tanácsok, hogy merre és mit csináljon. És ezzel ő is tisztában volt, hisz nem egyszer elmondta, hogy ő nem akar kezdeni az életével semmit, nincsenek a jövőre vonatkozó tervei és azt se tudja, holnap mi lesz. Ez a gyerekes hozzáállás úgy 20 éves korig még elmegy, de utána már nagyon baj. Ez az egész, ami most kialakult az én hülye fejem hibája, mert amikor összejöttünk, tudtam Papamaciról, de nem hittem el, hogy végül őt választja. Amíg velem volt, elmondása szerint nem találkoztak, nem feküdtek le, csak leveleztek. Hogy ez mennyire igaz, nem tudom.

Amikor már éppen megnyugodtam volna, hogy marad velem, mert 1 év az mégis csak 1 év, előjött a döntésével: őt választja, a medvés stabilitást. Azt hittem, viccel és vártam a feloldást, ami nem következett be. Papamaci nyerte a futamot. Papamaci pénzes, sokat iszik, de a csaj szerint, a munkája miatt, mert stresszes. A lánynak most csak egy elmúlt emlék vagyok, akivel valamiért elvolt 1 évig. Most annyi van, hogy beszélünk és ő simán visszamondja nekem, hogy Papamaci éppen mit mondott rólam a hátam mögött – az az ember, akit életemben összesen kétszer láttam. Sőt, a kis okos azt is elpanaszolja, hogy benne mit kifogásol apuci, és mivel elégedetlen. De miért nekem panaszkodik?? Ő horgonyzott le mellette. És szerintem legyenek boldogok, ha tudnak, megérdemlik egymást.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr415497529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása