Az überkeresztény csajok a legvérmesebbek

2013. szeptember 10. 07:38 - csajokespasik

„Most már ott tartunk, hogy engem büntet azért, mert nem akarok járni vele, ellenem fordította a barátainkat” - újabb tanulmány az őrült nőkről. Mai posztolónk képtelen elfogadni azt, amikor egy nő totálisan más képet fest magáról, mint aki valójában.

 

Olvastam már pár érdekes leírást a női alakváltásokról, és most én is beküldök pár megfigyelést. Az, hogy miért olyanok a nők, most hagyjuk, hiszen évezredek óta erre keressük a választ. X: nem tudjuk. Tisztelet a kivételnek, de azt figyeltem meg, hogy ha sarokba szorítva érzik magukat (vagy csak azt hiszik, hogy sarokba vannak szorítva) csak a hazugság, az intrika és a képmutatás marad nekik, amit fegyverként használnak ellenünk. Nem az a baj, ha valaki szereti a sűrűn változó férfitársaságot, hanem az, hogy ezzel ellentétes infókat közvetít magáról, ami félrevezető.

I. Tavaly szilveszterkor csináltam egy kis házibulit, s egy barátnőm kérdezte, hogy hozhatná-e az egyik barátnőjét. Hát hozza, bár nem volt róla szó korábban, de hozza. Nem szeretek olyanokat meghívni, akiket nem ismerek. Azt mondta róla, ne aggódjak, nem lesz vele baj, nagyon jó lány, full vallásos, igazi misejunkie, szóval okés. Ez engem nem nyugtatott meg, mert az olasz maffia is full keresztény, reggel térdepelnek a Szűz Mária előtt, majd mennek és kiirtják a konkurens családot. Szóval nem volt meggyőző. Igazam lett. Megérkezik a csaj, tünemény, még tervezem is, hogy nyomulok rá egy kicsit. Pár órával később ez a csaj, aki nem is ivott annyit, átváltozott valamivé, kiabált, csapkodott és az ablakon dobált ki papír poharakat az utcára. Elment a kedvem tőle. A baj csak az volt, hogy ezután ő kezdett el közeledni felém, de ekkor inkább már taszított, mert felvett egy olyan mű-kislányos viselkedést, aki épp most kapott egy kiskutyát, ennek ellenére mindenkinek beszólt.

II.: Bejelölt egy csaj a Facebook-on. Elmondta, hogy honnan ismer, ami eleinte nem esett le, de aztán rájöttem, tényleg hol találkoztunk. Elkezdtünk levelezni. Nem tudom, mi fogta meg bennem, de egyre több dolgot írt magáról és bókolt, hogy az az idézet, amit kiraktam, mennyire megkapó és ő is így gondolkodik, stb. stb. Azért volt érdekes, mert velem ilyen még nem történt, hogy a semmiből fölbukkan valaki és egyből nyomul. Vagy ha igen, ott gáz van (lásd fent). A csaj végig azzal húzott, hogy milyen erkölcsös és mit lehet és mit nem, „bezzeg a mai világban”. stb. stb. Vallásos szellemben nevelték, de akkor már volt fogalmam róla, hogy az überkeresztény csajok lehetnek a legvérmesebbek. Biztos a sok elfojtás miatt, a szabályok ellen lázadnak így, mást nem tudok elképzelni. Láttam, hogy van közös ismerős és elkezdtem kérdezősködni. Két sráctól jött olyan válasz, hogy meneküljek. A lényeg, hogy a nő csak löki a szöveget, nem tudni, mit akar, másoktól elvárja az erkölcsös viselkedést, de magától nem követeli meg. Egyik sráctól megy a másikig, gyakran egy hét se telik bele. Olyan is volt, hogy elfelejtett szólni az aktuális lovagnak, hogy már van egy másik. Kétszer találkoztunk személyesen. Ahogy beszélgettünk, próbáltam szembesíteni (mert ha valaki nem teszi meg, így marad, és az neki is rossz). Feladtam végül. Megtudtam róla, hogy valami baj lehet az agyával, mert ő ezeket a kilengéseit úgy kezeli, hogy egyszerűen kitörli az agyából, mint amikor magnószalagot töröl le az ember, és onnantól kezdve az a dolog a múltjában nincs többé. Törölték a file-t. Ő kidobta a rossz emléket, neki nem kell, nem is ő keverte a sz*rt. Tiszta lett. Igen, csak a másikban meg még nagyon is él az egész.

III. Ismerek egy ultraérzékeny nőt: amikor egyszer összefutottunk a buszon, elkezdte mesélni, hogy milyen szemetek a férfiak és mennyit csalódott csak idén, engem már nem is látott, csak a saját keservét, pergett előtte a movie és annyira beleélte magát, hogy ott a buszon helyben sírva fakadt. Aztán elkezdte sorolni, hogy mik azok a dolgok, amiket magának megenged, de egy esetleges pasijának már nem engedne meg – ilyen volt pl. a cigi meg a bejelentés nélküli hétvégi lelépések. Hát… Tényleg a férfiak az értetlenek, hogy nem csapnak le egy ilyen főnyereményre: )

IV. A legfrissebb eset idén tavasszal történt, amikor előkerült egy olyan hölgy, akit már 3 éve nem láttam. Nem tudtam, hogy régebben bejöttem neki. Ő nekem kicsit sem. A természete miatt. Azt is elmondtam neki, miért: mert ott, abban a társaságban szinte mindenkivel lefeküdt már. Én meg nem akartam beállni a sorba. És ezzel bosszantottam fel, haragítottam magamra. Most is így van, még mindig akar valamit tőlem, nem tett le rólam. Nem viselte el a csalódást. Most már ott tartunk, hogy engem büntet azért, mert nem akarok tőle semmit, ellenem próbálja fordítani a barátainkat például.

A lényeg, hogy egyáltalán nem tudom elfogadni azt, amikor egy nő egy totálisan más képet fest magáról, mint aki valójában.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr85505286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása