A lényeg veszett ki a kapcsolatunkból

2013. november 04. 07:27 - csajokespasik

„Megállapodtunk abban, hogy senki nem randizik mással, amíg ezt a függő ügyet nem zárjuk le” – a pasi szakít, mégis visszajár. Levélírónk nem tudja őt elengedni, ugyanis nem egy határozott szakítás történt, azóta folyamatosan keresi őt, és jóban szeretne vele maradni. Mire gondolnak ilyenkor a férfiak?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

 

Sziasztok!

Egy éve együtt voltam a barátommal, amikor "muszájból" távkapcsolattá alakult. Még fél évig együtt voltunk, bár nagyon nehéz volt és sokat veszekedtünk. Nehezen szoktam meg a hiányát, hiszen kb. együtt éltünk abban az egy évben most meg kéthetente tudtunk csak találkozni, ő akkor is fáradt volt a melója miatt stb. A lényeg veszett ki a kapcsolatunkból. Augusztus végén odáig fajult, hogy szakított velem, mert a rengeteg veszekedés már tönkretette az egészet. Ezzel egyet is értettem, mert tényleg szörnyű volt a végére, annak ellenére, hogy majdnem belehaltam, mert nagyon szeretem őt.

Na mármost, a probléma az, hogy nem tudom őt elengedni, mert nem egy határozott szakítás volt a részéről, hanem azóta folyamatosan keres és jóban szeretne velem maradni. Kérdeztem mégis ez micsoda? Én nagyon szerelmes vagyok belé, de hülye nem vagyok. Már három hónapja külön vagyunk és ez alatt az idő alatt kétszer találkoztunk (mert idejött az én városomba) de nem történt köztünk semmi. Minden nap ír, keres. Ismerem, így tudom az életstílusát, tudom, hogy nincs más lány, még neten se, mert pár percre lép be a közösségi oldalra, akkor is azért, hogy nekem írjon. Nem tudja mit akar, mert a távolságot 1 évnél korábban nem tudjuk megszüntetni és mindketten megbeszéltük, hogy megint kezdődne elölről minden rossz.. Viszont!

Megállapodtunk abban, hogy senki nem randizik mással, amíg ezt a függő ügyet nem zárjuk le így vagy úgy. Nem értem, mert akkor szakítottunk és pár hét múlva megint fogunk..? Engem csak az érdekelne, a férfiak ilyenkor mit gondolnak, és elképzelhető, hogy szakítotok valakivel, csak azért, mert nem működött? De egyébként tényleg szeretitek a másikat? A „csak lyukra jár vissza” - dolog itt nem állja meg a helyét, mert a három hónap alatt 2x láttuk egymást, akkor sem történt semmi és magától jött ide hozzám, meglepetésszerűen. Van ennek még jövője? Én nem akarok mással lenni, nem is hiszem, hogy mostanában leszek.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr595613654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása