Ha a srác dobja, hozzám nem jöhet vissza

2013. november 11. 07:40 - csajokespasik

„Nem értem a nőket, hogy 40 felett miért kell királynőként viselkedniük, és azt hinni, ők diktálnak, és nekik legyen hálás mindenki” – Levélírónk barátnőjét egy fiatal srác vette kölcsön. A nő abban a hitben van, hogy ezek után még visszajöhet, de amikor a férfi kiábrándítja, még neki áll feljebb.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tisztelt Blog! Hét évet voltunk együtt, amikor nyáron belekalandozott egy 15 évvel fiatalabb gyerekbe. Ő is tudja, hogy nincs értelme, se jövője, mégis együtt vannak még mindig. Azt mondja, nem tud tőle elszakadni, ugyanakkor hozzám is ragaszkodik. Az egész úgy derült ki, hogy egyre több olyan ideje volt, amivel nem tudott elszámolni és utána már magyarázkodnia kellett. Amikor kiderült, ők már jó ideje jártak. Megkérdeztem tőle, nem gondolja-e úgy, hogy amit csinál, megalázó dolog rám nézve? Mert ha a srác dobja őt – mert nem kérdés, hogy előbb-utóbb fogja - hozzám már nem jöhet vissza.

Ezen a kijelentésemen annyira felháborodott, talán, jobban meg volt bántva, mint én. Azt mondja, nem annak indult, de elkomolyodott a dolog és most itt tartanak. Elvárja tőlem, hogy maradjunk együtt, maradjak meg neki. Nekem meg tisztelnem kéne ezt az igényét? Vagy egyáltalán őt, ezek után? Azt mondja, nem tud engem sem elengedni.

Van egy közös barátunk, egy nő, de neki nem mertem szólni az egészről, mert féltem, hogy mellé áll, ő amolyan rossz liberális, akinek a világnézete átesett valami egészen másba. Onnan tudom, hogy mégis beavatta, mert azóta kerül. Mintha én lennék a hibás. Most ott tartunk, hogy ellenem fordít mindenkit? Miért? Miben vagyok én a bűnös?

Nem értem a nőket, hogy 40 felett miért kell királynőként viselkedniük, és azt hinni, ők diktálnak, és nekik legyen hálás mindenki, mert a korukból adódóan ők tudják, mit, hogy kell. Néha olyan elvárásaik vannak, hogy az eszem megáll. Több ismerősömnek volt hasonló kapcsolata, akik hasonló tapasztalatokra tettek szert, és akik közül nem egy anyagilag is megszívta.

Korábban azt hittem, a független 40-es nők tele vannak tapasztalattal és érettek. De nem: ellenkezőleg, amivel tele vannak, az a pánik, előítélet és rossz tapasztalat. Ha van gyerek, akkor nyugodtabbak, ha nincs, az a rosszabb, mert akkor pánikszerűen akarnak szaporodni és keresik a tökéletes alfahímet. Még ha nem is ésszel. A pánik 40-esek másik fajtája, amikor direkt rossz embert választanak. Ennek egyik oka lehet egy alkoholista apa. Azok a nők valamiért rendre az ilyen típusú parasztokra buknak, akik talán még verik is őket. Elvárják attól a faszitól, hogy semmibe vegye, és lenézze őket, ők mégis megvesznek értük. Ha véletlenül össze is jönnek egy kicsit normálisabb pasival, azt kihasználják, és rövid időn belül dobják.

Most ott vagyunk, hogy tartjuk a kapcsolatot. De nekem nincs senkim. Gyakran kérdezi is, hogy van-e valakim, de nem tudom eldönteni, hogy azért, hogy kipuhatolózza, megvan-e még a helye, vagy azért, hogy jöjjek végre én is össze valakivel és legyek boldog, mert a szívén viseli a sorsomat. Az a jó kétszínű ember, akiről még a kétszínűség látszatát sem tudod eldönteni! Na, kicsit legalább kiadtam a dühömet is.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr905625770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása