Elköltözöm, ha találok új nőt

2013. november 19. 07:54 - csajokespasik

„Most ott tart a dráma, hogy a nőnél maradt a pasi és próbálják kerülni egymást, ami igen vicces, egy szűk lakásban" – amikor egy pasi már annyira se tartja barátnőjét, hogy szakítás után minél hamarabb elköltözzön tőle, még nem annyira durva, mint az, amikor egy új nő beszerzésétől teszi függővé a továbbállást, …És ezt még be is jelenti a friss exnek.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Adott egy fiatal nő, húszas évei elején, és annak barátja, húszas évei végén. Körülbelül egy évig együtt vannak, van benne jó is, rossz is, majd a pasi elkezd szemétkedni. A nőt teszi felelőssé mindenért, hogy neki kényelemesebb legyen a távozás. Ha nincs oka, kitalál. Olyan indokokat mond, hogy a nő felelőtlen (mégis neki van állása), olyanokat mond, hogy a nő elhízott, (mégis a pasinak van súlyfeleslege). Azt mondja, a nő anyja bolond, (mégis az ő apja járta már meg több ízben az elvonót).

Kifogások. Hibakeresés. Ő se tudja, mit akar. Senki se. De van egy axióma: az egész világ egy nagy diliház, mindenkinek megvannak a maga dolgai, és vagy eltűröd, vagy soha nem lesz senkid. Sosem találsz magadnak olyan partnert, aki egész nap ül egy széken és csak akkor ugrik, ha szólsz hozzá és úgy viselkedik, ahogy neked kényelmes. Ilyen nincs, és a nőnek sincsenek illúziói: ezzel tisztában van. Szóval, a nő sok mindent eltűrt neki, de a férfi részéről ezt nem kapja vissza, inkább csak további támadási felületet ad neki. Próbálták megbeszélni és közösen megtalálni a probléma forrását. A pasi végül a könnyebbik utat választja és bedobja az ászt: megfullad a kapcsolatban. Amikor válságosra fordul a dolog, a nő megkéri a pasit, ha így áll a dolog, legyen szíves, költözzön el tőle. Ja, mert a lánynál lakott. A pasi olyat mond, amit a lány nem akar elhinni. Hagy maradjon addig, amíg talál egy másik lakást, …vagy nőt. Már ennyire se tartja a friss ex nőjét. És hogy ez a mondat ki tudott esni a száján, az a legelképesztőbb. A nő végig kereste vele a közös hangot, a kompromisszumot, és ezt kapja. Most ott tart a dráma, hogy a nőnél maradt a pasi és próbálják kerülni egymást, ami igen vicces, egy szűk lakásban, amit nem bujkálásra terveztek. A pasi próbált időközben közeledni, amit a nő nem tudott hova tenni, mert ellentétes érzelmeken túl volt az egészben valami szánalmas, visszakúszó és komikus is. De kirakni továbbra se tudja.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr685643417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása