Aki 2 éve nő nélkül van, az lúzer?

2014. január 07. 07:55 - csajokespasik

„Nem vesszük fel a telefont többé, nem válaszolunk e-mailekre: konfliktuskerülő csajos praktika, játék, amit minden férfi imád játszani!” – Levélírónknak két éve nem akad nő a horgára, pedig sokat próbálkozott, és sokat is csalódott a szebbik nemben. Tanulság: ha szakítasz, a telefontöltődet tartsd szorosan a kezedben.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A tegnapi témához: a nagyŐ szerintem nem más, mint amikor a kémia meg a biológia összemosódik az eszménnyel, ergo: relatíve nincs olyan. A lényeggel indítok, két éve nincs senkim, se komoly, se komolytalan kapcsolat, pedig állítólag nem vagyok rossz képű, bár én magam átlagosnak tartom. Az én „NagyŐ-m” 5 éve hagyott Nagyon el. Vele tényleg jó volt, folyton azt mondta, mi mások vagyunk, mint a többi pár, nem verjük át egymást, nem csaljuk meg egymást, normálisak, átlagosak vagyunk. Csak nem ez a normális.

A legszebb pillanat az volt, amikor ketten elmentünk 1 hétre Portugáliába, azt mondtuk: ez a mi nászutunk. De nem az lett utólag. Amikor hazajöttünk, utána kb. 1 hónappal Ő dobott engem, minden indok nélkül. Nem vesszük fel a telefont többé, nem válaszolunk e-mailekre – jó kis konfliktuskerülő csajos praktika, játék, amit minden férfi imád játszani! A legutóbbi nőmnél én szúrtam el a dolgokat, azt hiszem: beszélgettünk a második szex után, nálam, és elmondja lazán, hogy ő volt már hármasban, két pasival egyszerre. A többi részletet nem szedtem ki belőle. És akkor nem látszott rajtam, de nagyon megundorodtam tőle. Mert milyen nő az, aki 26 évesen ilyenekbe megy bele, akinek ilyesmire van igénye. Mert ha egyszer ezt megtette, akkor megteszi még egyszer, lehet, hogy míg velem van. És másnap kirúgtam. Igen, emiatt. Ezután két besült próbálkozásom volt még: az egyik lánnyal az első találkozó után nem volt második, a következő hölgy (már ha esetében nem degradálom le ezt a titulust) elég bosszúálló volt. Amikor szakítottam vele, minden ismerősömet bezaklatta, hogy ilyen meg olyan vagyok, még a főnökömet is felhívta. Nem csaltam meg, nem loptam meg, egyszerűen azt mondtam, fejezzük be, mert sok nekem az állandó nyafogás. Annyit buktam rajta, hogy egyszer kölcsönvette a telefontöltőmet, és most is nála van, bár azóta már új telóm van, úgyhogy nem hiányzik.

Nem szeretem nagyon a találkozókat, egy ideje nem is csinálom, mert valahogy kínos, persze valaki tudja ezeket űzni, és jó pofázni meg dumálni velük, de nekem olyan elvárásokkal teli, úgy érzem, meg kell felelni, és ezen a pár órán múlik minden, és ez meg feszültté tesz. Valaki mondta, hogy a randi első 1 órájában tulajdonképpen lejátszódik az egész kapcsolat jövője, tömörítve. Tehát ami akkor történik, később az lesz felnagyítva. Nem tudom, mennyi igazság van benne, de lehet. Jövő héten lesz a születésnapom, boldog szülinapot nekem! Akkor sorsfordulók szoktak lenni és várom, mi lesz. Szóval 2 éve szünet, lúzer vagyok ettől?

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr335742328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2021.12.12. 22:38:24

Létezhet "Nagy Ő", csak sajnos nem mindenki számára, és mivel 7 milliárdan vagyunk elszórva egy eléggé nagy planétán, így időbe telik, hogy megleljétek egymást. Van, amikor a véletlen összehoz titeket 10-20 éven belül. Van, hogy 5000 év is kevés lenne. Sajnos ez egy ilyen dolog: a véletlenek és a szerencse összjátéka kell hozzá, akárcsak a lottóötöshöz. Amennyiben nem jön össze, két lehetőség van: kényszerűségből kompromisszumot kötsz, és egy nem túlságosan jó kapcsolatban élsz, vagy maradsz egyedül.
Személy szerint én az utóbbit javaslom - egyedül is lehetsz boldog, adott esetben sokkal boldogabb is jónéhány házaspárnál, a nők után kujtorgás pedig jobbára csak az idődet és a pénzedet pocsékolja.
Van, akinek 7 éve nincs nője, viszont tripla olyan sikeres az élet más területein. Bizonyára ő is lúzer ugye. Tudod kik vallják ezt, hogy párkapcsolat nélkül lúzer a férfi? Úgy van: a szerencsétlen, lelkibeteg társfüggők. Az ő véleményük meg pontosan annyit is ér.
süti beállítások módosítása