Ő csalt meg és én vagyok a szemét

2014. február 13. 07:45 - csajokespasik

„Ez annyira jellegzetes buta szukás gondolkodás! De utoljára kezdtem nálam fiatalabb nővel, befejeztem” - a nő kérésére a pasi végül nagy lelkűen beleegyezik abba, hogy nélküle menjen bulizni. Amikor két pasival látják, Posztolónk rájön, Katinak nem bulira kellett a szabadidő.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.                                                                                                                                                 

Úgy állok az egészhez, mint egy vicchez, vagy egy olyan dologhoz, amit nagyon gyorsan el kell felejteni, úgy, ahogy van. Történet: durván 1 évig voltam együtt a nővel (legyen Kati), amikor a vége felé megkérdezte, hogy nem lenne-e kifogásom ellenne, ha egyedül menne bulizni. Nélkülem. Hát, miért ne, gálánsan engedélyeztem, biztos csajos buliról van szó. Így megy ez hetekig. Aztán egyik ismerősöm szól nekem, hogy nem tudom, mit vesztettem a Katival. Azzal, hogy szakítottam vele. Hát erre csak pislogtam.

Mindehhez egy semleges beszélgetés során kanyarodtunk. Kérdezem tőle: honnan veszi? Nem szakítottunk. Mert ilyen nem történt. Azt mondta, hogy az előző hétvégén két férfival távozott Kati, és azt mondta az egyiknek, hogy kiraktam (amúgy nem ismerem őket) ő meg hallotta. A két pasival távozott rész meglepett. Elővettem a kiscsajt. Hát bevallotta, hogy csak az egyikkel feküdt el. ezen a ponton nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Tagadni nem tudott, mert a tények azok ott voltak. Azonnal megkértem, hogy a cuccaival együtt fáradjon haza haladéktalanul… Valójában sokkal durvábban mondtam mindezt, meg őt is illettem bizonyos szavakkal, de ha azokat a kifejezéseket leírnám, valószínűleg kiszerkesztenék belőle. Tehát Kati távozott. És azóta valamiért engem állít be úgy, mint rohadékot. Ezt sosem értettem a nőkben: 1. hibázott. 2. beismerte. 3. és bosszút áll…(?) az egyenlet így a helyes? De mire áll a bosszú, amikor ezt ő kavarta?? Nem ő a sértett, mégis azt hiszi, ezzel védi magát. Ez annyira jellegzetes buta szukás gondolkodás! Bíztam benne, nem gondoltam volna k*rvás típusnak, nem tűnt annak. De utoljára kezdtem nálam fiatalabb nővel, befejeztem. És azt sem értem, miért mondta az ismerősöm azt, amikor azt hitte, én dobtam ki akkor, hogy „sokat vesztettem” ezzel a nővel. Szerintem inkább nyertem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr475812041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása