Ha nem követem külföldre, elhagy?

2014. február 21. 07:55 - Panni CsP

Levélírónk egyszer már megtapasztalta, milyen, amikor a párja tőle messze van, és nem ad hírt magáról. A pasi újra külföldre készül, de most hosszabb időre. Kimenni a bizonytalanba, vagy szakítani, elengedni és maradni itthon? Mi az, amit megteszel a párodért, és mi az, amit nem?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.


Arról van szó, hogy van egy férfi az életemben. Ő tavaly kiment külföldre, rövid időre, hamar vissza is tért (most mindegy, hogy hova, a lényeg, hogy nem a világ másik vége, elérhető, népszerű hely, sok magyar van ott). Idén megint a fejébe vette, hogy kimegy valamikor. Én őt tekintem az igazinak, sosem élveztem az állandó partnerkeresést, úgy, mint mások, akik szinte sportot űztek belőle. Ma is nevetségesnek tartom, hogy ekörül forog a világ és mindenki ebben a lázban ég, csak mert a trend, vagy nem tudom, mi, így diktálja.

Ez régen nem volt így. Nekik nem társ kell, hanem a szerzés és eldobás öröme. Életük zöme erre megy el. Aztán a hagyományos emberi értékek, meg a higgadtság, tervezés, …hát, az kiveszett. Nekem társ kellett mindig is, nem gyakran cserélődő „kapcsolatok”. Ilyen vagyok. Amikor tavaly kiment, alig adott hírt magáról. Persze, hogy mindenre gondoltam, de megbíztam benne, hogy azt azért mégse. Ő is hasonlóan gondolkodik, mint én. De külföldön megszédülhet az ember. A lényeg, hogy most választás elé állított - bár ezt így nem mondta ki, ennyire véglegesen, és még csak elméleti szinten – hogy mi lenne, ha ő kimenne, fél évre és én vele mennék. Bár ő is tudja, hogy nehezen bírom a változást, arról nem beszélve, hogy minden itt van, a munkám, amit szeretek, a barátaim, akiket szintén, nem is említve a szüleimet. Mi az, amit megteszel a párodért, és mi az, amit már nem? – ez a kérdés. Mert kimenni a bizonytalanba... nem tudom, jó ötlet-e. És ha nem megyek vele, elhagy? Vagy mit szeretne? Ezt nem tudom belőle kiszedni. Menjen, én meg várjak rá? Amikor tavaly kiment, nekem annyi is elég volt, hogy napokig nem tudtam róla és idegeskedtem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr465825042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása