Miből tudod, hogy bejössz egy srácnak?

2014. március 13. 07:30 - Panni CsP

Újra itt van Terézanyu! Az idén 5 éves Terézanyu pályázat keretében, április 6-ig várják azokat a személyes női történeteket, amelyek a „Szeresd önmagadat jobban, mint felebarátodat” témában, az önszeretet, az önelfogadás sokszor nehezen elsajátítható képességéről vagy ritkán megélt élményéről szólnak.

 

A női önfeladás történetektől indulva, a párhuzamos női szerepek közti zsonglőrködésről, az anyaság hozta változásokról, az anya-lánya kapcsolat színének és fonákjának kérdéséig, az elmúlt években több mint 1500 írás született, több száz nő tollából. Idén a „Szeresd Önmagadat jobban, mint felebarátodat!” provokatív felhívására olyan történeteket várnak a szervezők, amelyek a nők elsősorban saját boldogságukért tett fontos lépéseit, döntéseit, és az önszeretet elsajátítható képességének fontosságát tükrözik. A kamaszoktól is várnak történeteket „Miből tudod, hogy bejössz egy srácnak?” témában.

Az idén ötéves Terézanyu pályázat zsűrijében, Rácz Zsuzsa mellett ismét szerepet vállalt Dobó Kata színésznő, de D. Tóth Kriszta ismert újságíró, tévés személyiség és Pásztor Anna énekesnő, az Anna and the Barbies zenekar népszerű frontasszonya is. A pályázat aktuális felhívására ismét egyes szám első személyben és maximum 5000 karakterben megírt vallomásokat várnak. A zsűri az általa kiválasztott pályázatok alkotói között százezer forint összértékű könyvutalványt és értékes különdíjakat oszt ki. Részletekért katt ide.

 zsurifoto_terezanyu_2014.jpg
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr315857971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása