Találka helyett sms-viadal

2014. március 14. 07:55 - Panni CsP

„Nem engedte neki, hogy bármit felvegyen, nem öltözhetett kihívóan. Volt egy kis kölcsönpénz vissza nem fizetés is„ – 1 poszt, 2 sztori: Levélírónk nem a férfi lakásán szeretné az első randit. Posztolónk szerencsétlen sorsú barátnője pedig egyre inkább leépül ál-ügyvéd pasija mellett.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Kedves CsP! 22 éves vagyok, nő. Nálatok ismertem meg, nem rég egy helyes illetőt. Még nem találkoztunk. Az első találkozót a lakására akarja szervezni, amiről még nem sikerült lebeszélnem. Azt mondja, nem szeret sehova eljárni. De én nem szeretnék elsőre odamenni, és folyton ezzel jött. Amikor már sokadszorra is lemondtam az ötletet, látta, hogy nem lelkesedem, úgy tűnt, mintha elment volna a kedve az egésztől. Sokkal szűkszavúbb lett.

Legutoljára azt írta, hogy: oké, találkozzunk majd xy helyen, de az a találkozó ne randi legyen. Értitek ezt? Mármint hogy ne fogjam fel annak, vagy egyelőre ne az legyen? vagy hogy érti ezt? Amúgy nagyon helyes, 27 éves, sok tekintetben megfelelne. Eddig találkozó helyett csak rengeteg sms volt. Amikor korábban próbálkoztak nálam a pasik, nem tudtam olyannal összejönni, akivel nem voltam egy hullámhosszon, tőlem nézhetett ki akármilyen jól, ha nem bírok vele beszélgetni. Most vele az van, hogy elhatároztam, hogy ha nem írok neki, és elkezdi érezni a hiányom, csak átgondolja.

Elővigyázatos vagyok, mert egyik barátnőm kicsit megjárta, amikor egy szórakozóhelyen megismert egy férfit, aki azt mondta ügyvéd, persze, kiderült, hogy köze nincs hozzá. Mindegy, összejöttek. Aztán ha együtt mentek valahova, nem engedte neki, hogy bármit felvegyen, nem öltözhetett kihívóan. Volt egy kis kölcsönpénz vissza nem fizetés is. Amúgy szép lány, aki divatosan öltözik, de lassacskán az ellenkezője lesz belőle. Még mindig együtt vannak. Nem értem, miért. Azt tanácsoltam neki, hogy próbálja megőrizni a méltóságát, ne könyörögjön, inkább hagyja ott. De azt mondja, szereti. Ezek ellenére is. Olyanokat mond, hogy ha elhagyná nem élné túl. És ha elkezdi ezeket mondani is neki, szánalmas lesz a pasi szemében és csak még jobban kiterjeszti hatalmát rajta. Eddig: telo és mél ellenőrzés, a csaj tudja, és hagyja. Szóval, ilyen is van. Csak azt a nőt lehet kihasználni aki hagyja magát. Bocsánat a csapongásért. Üdv: L.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr35859624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

digiteye 2014.03.17. 01:50:21

A rövidke sztoriban 3 olyan mozzanat van, amitöl ordít, hogy a lány egy pszichopatát fogott ki.
1. Hazudozás (ügyvédnek adja ki magát). Tipikus pszicho vonás. A cél (a lány megszerzése) érdekében manipulál. Furcsa mód sose azt hazudják, hogy kéményseprök.
2. Kölcsön vissza nem fizetés. Egy újabb tipikus pszicho tünet. Ebböl lesz még több is, amig a lány eröforrásai nem kerülnek at teljesen a pasi zsebébe.
3. Beteges vágy a másik teljes kontrollálására. Mit vehet fel, email ellenörzes stb.
A lány gyorsan nézze meg a Gázláng címü nagyon régi fekete fehér filmet, és le fog döbbenni ahogy ráismer a pasijára.
De a legfobtosabb, hogy AZONNAL lépjen le, ebben a buliban nem tud nyerni, a pszichopata nem ember, hanem egy élösködö állat és egy érzéketlen gép keveréke, aki a másikat a saját céljaira használja.

És miközben a csaj emailjeit ellenörzi, ronda ruhakban járatja, ö meg félrekùr. Nem is eggyel, hanem többel. Ez halálbiztos. Legfeljebb még nem kezdte el, ha korai a kapcsolat. Par hónap után indulnak, amikor nyeregben érzik magukat.
Segits a baratnödnek, mert nagy gáz lesz hamarosan.

Ja. Ami miatt bele akar halni. A pszichókban több a ferfi hormon és elég jól szexelnek.
Valszeg ezzel fogja meg a lanyt
süti beállítások módosítása