Szereti a barátnőjét. Meg a másik lányt is.

2014. március 31. 08:11 - csajokespasik

„Élvezem a függetlenséget, tetszett a lehengerlő stílusa és nem úgy álltunk hozzá, hogy rögtön az ágyban kössünk ki” – bár a kiszemelt férfinak van barátnője, többeknek is csapja a szelet. Posztolónkkal csak barátilag óvatoskodik: még. Hány vasat lehet egyszerre tűzbe tartani?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Szeretném megosztani történetemet egy kapcsolatomról. Talán mert jólesik leírni, és várom, hogy valaki ítélkezzen felettem, vagy csak felnyissa a szemem, hogy mekkora bolond vagyok. Vagy szimplán a káromon tanulhassanak azok, akik ezt olvassák. Tehát nem is húznám az időt. Átlagos kapcsolatnak indult, a szokásos történet, a közösségi oldalon megkeresett, írt. Váltottunk pár üzenetet.

Tudtam, hogy van barátnője, nem is tagadta, de úgy állította be, hogy válságban vannak, most minden zavaros, nincsenek rendben a dolgaik. Nem zavart különösképp, tudomásul vettem, hogy nem barátnőt keres, de én sem a Nagy Ő-t láttam benne. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor mégis miért mentem bele ebbe az egészbe?! Nincs kapcsolatom, élvezem a függetlenséget, tetszett a lehengerlő stílusa és nem úgy álltunk hozzá, hogy rögtön az ágyban kössünk ki, egyszerűen csak jó volt valakivel beszélni. Leszögeztük, hogy baráti kapcsolatunkat ápoljuk, beszélgetünk. Felvetette, hogy találkozzunk. Viszont ez nem pont úgy sült el, ahogy terveztük. Könnyed beszélgetéssel indult, kértem, mondja el őszintén, mi van a barátnőjével, hogy ez most szerinte így fair-e, vagy egyáltalán mit szeretne tőlem? Mert én nem szeretném, ha miattam szakítanának. Nagyon zavarossá vált minden, terelt. Majd minden felgyorsult, reggel azon vettem észre magam, hogy mellettem fekszik. Elküldtem. Aztán írt, hogy nem magyarázkodni akar, de most ő lelki válságban van. És a barátnőjén kívül van még egy lány, akivel 6 hónapja együtt van, és megtudta a barátnője is, de megbocsátott neki, és együtt van vele, de a másik lányt sem akarja elhagyni. És hogy én bezavartam a képbe, mert velem is jó, és ő most nem tudja, mit csináljon. Mert a barátnőjét szereti és szeretni is fogja, a másik lány meg vár rá.

De akkor most tulajdonképpen miért hozzám jött? Vagy mit akar tőlem? Nem tudom megoldani helyette a problémáit. Azért ez már nekem is sok volt, de valami érthetetlen módon vonzódom hozzá, és nem tudom elküldeni, pedig más esetben már rég megtettem volna. Nem vagyok normális...tudom...de mégis mit tudok csinálni? Hová tart ez a világ, kérem szépen?! Ha már csak elolvassa, azért is hálás vagyok: Egy lelkes olvasó =)

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr835886576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h.chris 2014.04.01. 08:02:36

Valami nem oké a kapcsolatában, és keresi a jobbat, vagy mindenkit felpróbál brahiból.. De legalább őszinte.
Ha nem dob mindenkit rajtad kívűl pár héten belül, mondj le róla.
süti beállítások módosítása