Többet lóg a barátjával, mint velem

2014. április 09. 07:21 - csajokespasik

Ha a csajod körül túlságosan sokat nyüzsög egy jó képű rivális, és te nem tudod elfogadni, hogy ők ketten csak barátok, lehet, hogy okod van gyanakodni. Levélírónk arra tippel, hogy a barátnője körül legyeskedő társkeresésben érdekelt pasi valójában nem a haverja… hanem az exe. Meddig tartható fenn egy hazugság?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lenne egy problémám. 22 éves vagyok, férfi. Lassacskán fél éve együtt vagyok egy lánnyal. Ő 19 éves, neki van egy fiú barátja (barát-barátja) akit be is mutatott nekem. Hát, hogyan is fogalmazzak… nem elég rossz képű ahhoz, hogy ne legyek féltékeny. De van még más is. Túl sokat lógnak együtt, úgy, hogy tudom, vagy csak utólag tudok róla. Meg kell szoknom ezt a helyzetet? Én nem lehetek féltékeny, ő igen, ha egy lánnyal beszéltem, találkoztam, rögtön kérdezi, ki volt és honnan ismerem…

Sosem voltam feleslegesen féltékeny, de úgy érzem, ezt már csak azért sem kéne tűrnöm, mert az is sok, ha nem is járnak, de úgy tűnik. Mert a közös barátok előtt is gyakran elhozza. Gyakran több időt van vele, mint velem! Van egy sejtésem: ha ma már nem is, szerintem volt köztük egyszer valami és valójában nem a barátja, hanem az exe! És így próbálták megoldani, hogy könnyű legyen a szakítás (bár ha ez a helyzet, akkor főleg nem értem, mert én soha egyetlen exemet sem akartam viszont látni, nem is tartottam vele a kapcsolatot, nem hogy barátkozzak vele). És most annak örülnék, ha nem fogadná örökbe ezt a srácot, hanem szép lassan elküldené. Keressen magának új nőt. De én ezt így nem merem mondani neki. Vagy be tudnám adagolni úgy, hogy ne féltékenykedésnek tűnjön? Mert ezt már egyszer megbeszéltük, vagyis elmagyarázta nekem, hogy csak barátok – de mit tegyek, ha nekem nem annak látszanak és egész más sejtéseim vannak?? Nem akarom, hogy hülyének nézzenek, inkább elhagynám őt, ha arra kerülne sor. Legyenek egymáséi. Volt már valaki hasonló helyzetben? (bár nehéz).

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr325994571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása