A haver nője rám van kattanva

2014. május 22. 07:46 - csajokespasik

„Bejelölt a közösségi portálon, és irogat nekem napi szinten. Nem hiszem, hogy a barátjának ezt lejelentette” – a szórakoztató fiúknak az a hátránya, hogy mindenféle nők tapadnak rájuk. Még a haver nője is. Hogyan hárítsuk el egy ragadós nő közeledését?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Helló mindenki! Lenne egy dolog, amit megosztanék veletek, hátha valaki volt ilyen, vagy hasonló helyzetben. Történet: van egy jó barátom, bár régen nem neveztem volna közeli barátnak, csak havernak, mert havonta tán egyszer láttam egy bizonyos összejövetelen. Végül egyre sűrűbben találkoztunk, még privátban is, egyre sűrűbben fordult elő, hogy ketten is beültünk valahova sörözni, l'art pour l'art. Elég sokat mesélt magáról. Tudom, hogy volt egy rossz házassága, és utána pánikszerűen futni kezdett a nők után, de többnyire csak koppant.

Iszonyatos, milyen nőket szedett fel, akik aztán lehúzták és jól otthagyták – felismerték, hogy rossz gazdatestet választottak, + a felesége már eléggé lerabolta ahhoz, hogy nekik ne jusson konc. Aztán lett egy új nője, fél éve vannak együtt. Bemutatta nekem. Amikor találkozunk, hozza őt is. Én ösztönösen értek ahhoz, hogyan kell szórakoztatónak lenni, próbálok eredeti is lenni, és ha egy kicsit iszom az annyiban van a káromra, hogy hülye vagyok, és nyakló nélkül dől belőlem, és inkább már rajtam nevetnek, mint velem. És ugye a nő szemében a humor az egy meghatározó dolog. És azt vettem észre, hogy ez a nő egyre közelít, simán otthagyja a párját az asztalnál, aki meg nyúlkál a keze után. Ha egy kicsit beivott ő is – volt már rá példa – az asztal alatt ütögeti a térdem, abban a hitben, hogy ez vicces és nem gyerekes (a barátja fél méterre tőle).

Hogyan rendezzem le? Írogat nekem a neten, bár még mindig nem lépte át a határt, tehát bizonyítékom nincs. Azt mondta, hogy ő „ami a szívemen, az a számon csaj” – ami magunk közt szólva az a nőtípus a szememben, akit – mint jelenséget – rühellek. Engem fizikai viszolygás fog el a rámenős nőktől (mint jelenség). Nem tudom eldönteni, hogy barátilag közelít (nő férfihoz??) vagy többet akar. Szóval, bejelölt a közösségi portálon, és irogat nekem napi szinten. Nem hiszem, hogy a barátjának ezt lejelentette. Annyira sajnálom, hogy ilyen barátnője van, de többet nem tudok tenni, anélkül, hogy valakit meg ne bántanék.. Megmondjam neki? Annyira megérdemelne már egy kis boldogságot, de mindig ilyeneket szed fel, tán mert ezek könnyen jönnek vele. De valaki inkább belenyugszik ebbe, csak hogy elmondja, van valakije.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr66194506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása