A Facebook fiatalít

2014. június 02. 07:55 - csajokespasik

„Egyik nap még 35 volt az adatlapja szerint, pár nappal később pedig 31: azért fantasztikus, mire nem képes ez a közösségi háló!” - mindenki érzékeny a korára és 30 után már keresi az ősz hajszálakat meg a ráncokat az arcán. Nem baj az, ha anyáddal laksz, de az már igen, ha átviszed a szokásait a kapcsolatodba.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves blog! A 05.28 bejegyzésre szeretnék reagálni. Abban megegyezhetünk, hogy nem minden nő problémás és a másik oldal kapcsán is felvázolható legalább ugyanilyen élménybeszámoló. A nők is keresnek és ők is csalódnak, mert ez a dolog ilyen. Én csak két esetet hoznék fel, az első egy volt kapcsolatom, a második pedig a jelenlegi. Az első egy 35 éves férfiról szól, bár esetében a „férfi” jelző kicsit erős. Ő az a „mama kedvence”-típus volt, bár megjelenése és fellépése az ellenkezőjét mutatta. Engem sokáig megvezetett, míg felismertem a típust.

Bőrkabát (nyáron is) napszemüveg (a metróban is). Olyan, aki mindig követi a divatot, fontos a saját stílusát kialakítani és percről-percre fenntartani, nem mindegy, hogy néz ki és minden kirakatüvegben és üvegfelületben ellenőrzi magát, jó-e a haja, meg ami rajta van. Az elején kérdeztem, mennyit tudnánk találkozni egy héten. Hát, 2, maximum 3 napot – mondja. Jaj, az kevés - mondom. Kétségbe esett, mert ennyi ideje nincs számomra. Itt kicsit beszóltam neki és ezen nagyon kiakadt szegénykém. Ő még otthon lakott, de nem akart elköltözni és büszkén mondta, hogy el tudna, de szereti, ha mosnak és főznek rá, és elé rakják a kaját. Főleg nálam zajlottak a légyottok. Volt olyan, hogy szex közben szólt a telefonja, majd kijelenti, hogy „édesanyám hív” - és kimegy telefonálni. Mi olyan fontos, amit nem lehet utána anyucival lerendezni? Este úgyis látják egymást, mert nálam ritkán aludt, főleg otthon szerette tölteni az éjszakákat, egy jó vacsora után, amit anyu állított elő. Ezek amúgy jó dolgok, de nem egy saját élet. Én is szerettem otthon lakni. De nem egy saját élet és azt hiszem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül. Aztán felfedeztem akkor valamit: egyik nap még 35 volt az adatlapja szerint, pár nappal később pedig 31: azért fantasztikus, mire nem képes ez a közösségi háló! miért volt erre szükség? Oké, hogy hiúság, de ha komolyabban együtt vagyunk, akkor ez előbb-utóbb úgyis kiderül, de akkor sincs semmi, mert a 35 az még nem kor, szerintem még a 40 sem, de a férfi is, mint minden ember, érzékeny a korára és 20 után már keresi az ősz hajszálakat meg a ráncokat.

Egyszer közösen vásároltunk egy hipermarketben egy világmárka pezsgőt, le volt akciózva, és találgattuk, milyen lehet, mert ilyet még nem ittunk - közösen vettünk egy üveggel. Amikor elfogyott, pár nap múlva kérdezte, hol az üveg? Mondom, kidobtam. De miért nem használtam vázának? Szép üveg volt – ez szerintem anyuka hatása. Mindent elrakni, amihez emlék kapcsolódik és nem volt olcsó.

Elég régóta olyan embert keresek, aki már lenyugodott, tehát 30-38 és nem páváskodik, és nincsenek önmagával kapcsolatos illúziói, félreértései. Persze a korosztály sem garancia, mert valaki 50 évesen is lehet "18", hallottam már 48 éves faszit csácsumival búcsúzni huszonéves ivócimboráitól. De ez nagyon szánalmas, őket inkább kikerülném.

a jelen: Megismertem valakit, 36 éves. Vele egyelőre csak az a gondom, hogy nem tudok rajta eligazodni: azt mondja, ő nem féltékeny típus és talán azért mondta, mert ugyanezt tőlem is elvárja, mert ha társaságban vagyunk, ő simán félrevonul lányokkal beszélgetni. Nem zavarja, ha én is ott vagyok - és ha én nem vagyok, akkor ugyanígy működik. Sok nő barátja van, de mint itt a blogon is többször terítékre került: nő és férfi között nincs barátság, legfeljebb akkor, ha az egyik meleg. Most úgy látom, hogy lazán kezeli a kapcsolatunkat és éppen ezért nem tudok bízni benne. Ha egy férfi sokat hangsúlyozza, hogy ő nem féltékeny típus, az valóban azt jelenti, amit fentebb feltételezek?
Ennyi volt a történet, köszönöm a figyelmet, szép napot mindenkinek! V.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr706258152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása