Hol vannak a rendes nők?

2014. július 08. 07:51 - csajokespasik

„Sajnos azt tapasztaltam én is, hogy a legtöbb 25-35 közti nő a legelképesztőbb anomáliákat képes produkálni” - Levélírónk remek tanácsokat tud adni mások párkapcsolatához, csak a sajátjával nem boldogul. Szerinte nem benne van a hiba, hanem a pénzleső, magamutogató lányokban.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Problémás eset vagyok és főleg azért, mert gyakran a saját hibáimat sem veszem észre, néha magamnak is hazudok, hogy jobb színben tűnjek fel magam és mások előtt. Másoknak remek tanácsokat tudok adni, hogyan oldják meg a párkapcsolati problémáikat, talán mert kívülálló vagyok. Mindenkinek én segítek, de az én gondjaimat nem tudják megoldani. Én persze örülök, ha segíthettem, és annak, hogy számíthatnak rám.

Amikor rám kerül a sor, nehezen beszélek a gondjaimról, mert nem akarom megingatni azt a magabiztos, mindent tudó képet, amit eddig előttük festettem magamról. Ennek a másik oka, hogy még magamnak is csak nagy vonalakban tudom megfogalmazni, kit és mit keresek. Ezért is írtam ide, bár nem elkeseredésemben. Talán annak reményében, hogy találok hozzám hasonlóan gondolkodókat. Azokkal a nőkkel, akikkel eddig dolgom volt, csak kevéstől kaptam azt, amit vártam tőlük. Olyan nőt keresek, aki meghallgat, megért és megbocsát.

Sajnos azt tapasztaltam én is, hogy a legtöbb 25-35 közti nő a legelképesztőbb anomáliákat képes produkálni. Hol a pénzed lesi, hol nem csinál semmit a kapcsolatban, nem tud főzni, meg semmit, csak bulizni és mutogatni magát. Életükben egy könyvet nem vettek maguktól a kezükbe, nincs miről beszélgetni... És az az átverés, hogy ez közben derül ki, az elején még fényeznek. Miért kell hazudni? Ha észreveszem, véget vetek a kapcsolatnak (szerencsére előbb meglátom, mielőtt még bármilyen kapcsolatról beszélhetnénk, ez az egyik áldásos felismerő képességem). Nem vagyok elfásult, se vaskalapos, de azért ez így nincs rendben. Minden tiszteletem a kivételeké, csak: HOL VANNAK?

 
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr606483841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cukorsas 2014.07.08. 20:35:06

Szia!
Én ugyanebben a cipôben járok csak a másik oldalon. A férfiak nagyon nagy százaléka halálra kamuzza magát arról,hogy hol dolgozik ,mennyit keres és foglalt - e. Holott úgyis kiderül. Minek füllenteni a legalapvetőbb dolgokról?!
volt olyan aki a második randin kölcsön akart kérni...azért ez is erős. Jön mindenki avval, hogy s belső a fontos meg az értékek. Azután találkozunk és kiböki ,hogy egy szexistennőt keres igazából aki csodás lenyűgöző!
jó lenne ha a világ nem a dugás meg a milyen autód/lakásod van körül forogna. Minden eltorzult már.

Bikli néni 2014.07.09. 07:47:16

Nem vitatom, hogy vannak ilyen nők is. De pasik is sajna, szép számmal. Valahogy azt vettem észre, hogy a "normálisan gondolkodó" férfiak, akik ugyanazon értékeket preferálják, amiket például én is, csak az ilyen internetes blogposztokban léteznek. Amikor társkeresőre voltam regelve, ennek az érzelmes, értelmes, komoly és családcentrikus típusnak valahogy nyomát se találtam, bezzeg ilyen helyeken hemzsegnek.

Én egyébként nagyjából megfelelnék a posztoló elvárásainak, mert 25-35 között vagyok, nem bulizok, nem szempont az illető anyagi helyzete, tudok főzni, meg akit szeretek, őt aztán nagyon, az eddigi életemből kiindulva keményen hozok áldozatokat is...
Mondjuk én szingli vagyok, és ez valószínűleg még jó ideig így is marad.

TakeMeCloser 2014.07.10. 06:45:24

Nyilván rossz helyen keresgél a kedves posztoló, vagy elnézte a korosztályt. Az általa leírt magatartásjegyek -szerintem- a tinilányokra, korai huszasokra jellemző, ott meg mi mást szeretne a férfiember, mint bejutni a bugyiba, főzni meg egy férfi is megtanulhat. Bocs.
Ha megfelelő külső adottságokkal rendelkezik valaki, jó a modora és van fellépése, a normális nők között is fog tudni keresgélni, nem csak a vihogó lánykák között.

Croma Soma 2014.11.08. 08:36:24

Aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja. :)
süti beállítások módosítása