A férfiak elfelejtették, mi az a vadászat

2014. augusztus 21. 07:10 - csajokespasik

„Mindenhol azt tapasztalni, hogy a nő nyugodt szívvel felszedi a kiszemelt pasit” - Rövid ellenposzt a múlt heti témánkra. Ki legyen a kezdeményező fél?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tényleg kíváncsi lennék rá, hol áll a mérleg nyelve ebben a témában. 20-as éveimet egy kapcsolatnak szenteltem, de nem úgy alakultak a dolgok, mint ahogy azt anno elképzeltük. Most itt vagyok 2 éve egyedül, a harminchoz közeledve, és azt vettem észre, elfogytak a fórumok. Nincs már egyetemi közösség, a munkahelyen házinyúlra nem lövünk, a sportkörben ha valaki is érdekelne, biztos hogy foglalt.

Kérdem én, akkor hol teremtsen az ember lánya új kapcsolatokat? Hogyan? Ha nincs a barátnőd barátjának egy facér barátja, akkor esélytelennek látom a helyzetet. Mint egy tini, úgy érzem magam, megváltoztak a játékszabályok. Már nem szólítanak le az utcán, vagy egy kávézóban, nem küldenek egy italt a bárban. A férfiak elfelejtették, mi az a vadászat, mi az udvarlás. Mindenhol azt tapasztalni, hogy a nő nyugodt szívvel felszedi a kiszemelt pasit. Tényleg ezt igényli a mai kor férfija? És ha én megalázónak tartom ezt a megoldást? Vagy tartok a visszautasítástól? Mi a média és mi a valóság, manapság melyik nem képviselője a vadász és melyik a vad?

 
1 komment
Címkék: randi panasz

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr786622225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LallR 2014.08.22. 09:00:01

neem te. én tartok már a visszautasítástól
süti beállítások módosítása