Kikezdett velem, bár van barátnője

2014. szeptember 08. 07:56 - csajokespasik

„Sajnos ő az a fajta fiú, hogy tisztában van azzal, hogy bizonyos nőknek bejön, és ki is használja ezt” - a titokzatos kisugárzású, őszülő fiú halmozza a kapcsolatokat. Szegény Posztolónknak már régóta tetszik, de nem tudja eldönteni, hogy egy ügyes nőfalóval vagy álmai lovagjával van dolga.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Mindenki! Nem lesz egy szuperizgalmas sztori, de engem most ez a helyzet erősen foglalkoztat. 3 éve ismertem meg ezt a fiút, amikor még recepciós voltam egy helyen. Ő kifejezetten az a típus, aki néhány lánynak bejön (azoknak, akiknek az egyéniség számít), néhánynak meg egyáltalán nem (nem egy irányító és határozott jellem: művészlélek). 22 éves, nem az a nagyon szép fiú: vékony, olyan a haja, mintha korán őszülne, és sugárzik belőle valami, amit nem tudok megmagyarázni. Nagyon tetszett akkor is. Aztán elfelejtettem, nem jelöltem be sehol, nem jártam utána.

Pár hete véletlenül összefutottunk a városban. A barátnőjével volt, leálltunk beszélgetni a sarkon úgy negyedórát, majd ki-ki a maga dolgára. Hát este írt nekem. A régi e-mail címemre, amit valószínűleg még akkor adtam meg neki. Véletlenül néztem meg a fiókot amúgy. Azt írta, örült, hogy találkoztunk és ha van kedvem vele kettesben is… akkor. Örültem ennek a mélnek, vártam is, csak nem most, hanem akkor. Találkoztunk. Persze, zavart, hogy valójában nem szabad, és nem akarom azt üzenni magamról, hogy mellette bármikor megkaphat engem is, meg bárki mást. És ha egy férfi kettesben akar találkozni egy nővel, akkor az elsődleges kapcsolata nem működik valahol. És nem tudom, ez mennyire van így, de ő elkezdett közeledni, megfogta a kezem.

Kérdezem: - mit szólna most a nője? erre azt mondja, hogy amúgy sem számíthat sokra, mert csak közösen kerestek albérletet és tulajdonképpen csak barátok, ez a dolog, ami van, véletlenül lett. Nekem meg elég szerelmesnek tűnt a csaj, amikor láttam. De ha ő véletlennek tekinti, akkor idő kérdése, hogy engem is mikor tekintene annak. Sajnos ő az a fajta fiú, hogy tisztában van azzal, hogy bizonyos nőknek bejön, és ki is használja ezt. A jövő meg nem érdekli. Az én hibám is, mert belementem ebbe, de itt kéne leállnom, vagy adni neki egy esélyt, mindegy, de dönteni! Nem várhatom el, hogy ne hazudjon többet és egyenes legyen.

Még valami: bejelölt a Fészen és ott kapcsolatban van – csakhogy egy másik nővel, mint akit én láttam...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr916679517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása