Nem akarom elveszteni őt!

2014. szeptember 25. 07:43 - csajokespasik

„Röviden fogalmaz, mintha nagyon le akarná már tenni és lerázni engem. Valaki ilyenkor a legrosszabbra gondol” - mit jelent, ha a pasi nem fogadja már a hívásaidat, vagy ha nagy ritkán mégis, akkor sem szerelmet akar vallani?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem tudom, más mit szólna hozzá, ha a párja sorozatosan nem venné fel neki a telefont, ha hívja? És ahhoz, ha szándékosan kikapcsolja? Mi két éve vagyunk együtt, de nem élünk közös lakásban. Ellenben én szerelmes vagyok belé még mindig, gyakran ő is kimondja, de mondani könnyű bármit. Nem tudom, valójában hogyan érez már és amiket csinál, miért csinálja. A fiúknak mindig nehezebb bevallani az érzelmeiket és beszélni róluk. Az utóbbi időben gyakran van kikapcsolva, vagy ha kicsöng, nem veszi fel.

A munkájában nem zavarom, mert nincs neki 1 éve. Olyan sűrűn sem szoktam jelentkezni, hogy azért kapcsolja ki, vagy ne vegye fel. Az is igaz, hogy egyre ritkábban találkozunk és akkor is többnyire én hívom el… Ha mégis beszélünk, röviden fogalmaz, mintha nagyon le akarná már tenni és lerázni engem. Valaki ilyenkor a legrosszabbra gondol. Mindez elég ahhoz, hogy a kapcsolat rovására menjen. Mintha egy nagy szünet lenne, amit csak ő akar. Várjak, míg ő kezdeményez? Nincs közös társaságunk, ahol véletlenül is összefuthatnánk. Chat-elni sem tudok vele, nem egy gép előtt ülő típus. Az sem lenne igaz, hogy emberkerülő, mert sokat jártunk el sok helyre együtt, de már az is elmaradt. Ezek azok a pasik, akik kiszámíthatatlanok? Magamat szívatom vele? Nem akarom elveszteni őt! Fölöslegesen pánikolni nem akarok, vagy zaklatni őt, de mit lehetne még, ha a beszélgetés elől ennyire elzárkózik?

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr586729565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanastazia 2014.09.26. 11:13:25

Miét nem kérdezed meg, hogy ő hogy áll a dolgokhoz. Egy kapcsolat akkor tud jól működni, ha képesek vagytok leülni és beszélni a problémákról. Gondold végig, hogy mit vársz egy kapcsolattól és hogy a párod beleillik-e a viselkedésével a jövőképedbe. A szakítás nehéz lépés, de ha eljön az ideje, akkor meg kell tenni.
süti beállítások módosítása