Inkább játszottuk volna azt, hogy néma

2014. szeptember 26. 07:42 - csajokespasik

„Azt hiszik, hogy a felnőtté válás leggyorsabb módja egyfajta szexuális teljesítménytúra, amin minél gyorsabban végig kell menni” - az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták. Vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba veled. Levélírónk el van kenődve, mert a 40es, 50es nők elhagyják magukat, ám magasak az igényeik, a fiatalok meg simán lefaterezik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Vannak olyan 40-50es nők, akik úgy döntöttek, feladják és elhagyják magukat, vagy egy egész eszement irányba viszik el a személyiségüket, ellenben magas az igényük (talán ez a csalódásvédő pajzs nekik) megkövetelnek egy kisportolt 30as managgert, miközben nekik lóg a hasuk, és orrán-száján dől a füst. Nem tudom, honnan veszik azt, hogyha vállalják önmagukat (értsd: lusta és cinikus, de válogatós) értelmet, stílust és célt ad az életüknek és erre majd csak bukik valaki. KI? Ha mégis lesz valaki ilyen bevállalós, azt hamar otthagyják, mert akkor az unalmas is, nekik meg kell a kaland, hisz fiatalok még.

És: ha ilyen kapós áru tetszik lenni, miért nem tetszik már jó ideje férjnél lenni?

A másik oldalon sem könnyebb, mert a mai fiatalokkal annyi tapasztalatom van - tudom, hasonló írásból sok szerepelt a közelmúltban már itt - hogy lenézőek, pimaszak, 38 évesen már lefateroznak, ami – valljuk be - nem esik jól egyetlen férfinak sem, főleg kis taknyok szájából. A másik meg az, hogy rettenetesen buták. Már-már klinikai értelemben is, értelmi fogyatékosok és műveletlenek. Már a szemükből, a tartásukból, az arcukból is látni egyeseknek. És ha egy ilyen kinyitja a száját… Egyik csaj pl. nem tudta, ki volt Tolsztoj vagy mit csinált és ki volt Bem (biztos színész, mert mozit neveztek el róla). Inkább játszottuk volna azt, hogy néma. Ezeknek minden megnyilvánulása fájdalmas. És akkor gondolkodom: szülők - hogy ez az izé miként és hogyan fogant, született és nőtt fel?? miért és mi lesz belőle ezután. Ja: modell. Annak jó. És az a szomorú, hogy ennyire ki van szolgáltatva még ezeknek is a férfi, mit csináljunk, ha néha szükség van rájuk, ha nem is házastársnak. Lehet, hogy valakit kifejezetten izgat egy 11 éves gyerek szellemi szintjén lévő nő. Ahogy a dal mondja: „az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták. Vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem” – a rendes nőket nem érdeklem, esélyt sem adnak, mind foglalt, vagy házas, vagy még nem vált el, vagy még nem nőtt fel.

Egyik barátom szerint azért van bennük ez a hibás minta, mert azt hiszik, hogy a felnőtté válás leggyorsabb módja egyfajta szexuális teljesítménytúra, amin minél gyorsabban végig kell menni. Ehhez háttérbe kell szorítaniuk mindent, műveltséget, emberséget és jellemet, mindent. Itt félreértik az egészet. Igen ám, de abból nem lesz jó nő, akit a görcs avat nővé, nem pedig a biológiai érés és egy nyugodt, saját tempó. Nőnek lenni nem ezt jelenti, hatalmas különbség van a nő és a csajszi között. Azt hiszik magukról, hogy amit művelnek és ahogy tartják magukat, normális. NEM AZ! Ennyit szerettem volna, lehet vele egyetérteni, vagy nem...

Szép napot: Zoli

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr716732987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.09.27. 13:10:12

Biztos vannak ilyenek is! Én sosem találkozom velük. Ez miért van, hogy valaki csak ilyennel találkozik, valaki meg sosem? :)
süti beállítások módosítása