Nem akarom, hogy a szakítás fájjon neki

2014. november 04. 07:36 - csajokespasik

Levélírónk szakítani szeretne a barátnőjével, de úgy, hogy a másik fél a legkevesebbet szenvedjen emiatt. De amikor vele van, és látja, mennyire szereti még, nem tud előrukkolni a témával. Ez a lány nem érdemli meg, hogy fájdalmat okozzanak neki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt. Röviden: én már szeretném lezárni ezt a kapcsolatot vele. Az ok annyi, hogy már nem érzem azt, amit az elején, nem egy másik nő, vagy megcsalás miatt, sosem csaltam meg senkit. Ő egy nagyon rendes lány, de a megszokást nem bírom már. Becsapni nem akarom, nem érdemli meg. A legtisztességesebb az lenne, ha személyesen zajlana, viszont felmerült bennem a mélben való szakítás, de el is vetettem, mert úgy szeretném tenni, hogy ne maradjon benne tüske és én meg ne legyek neki rossz emlék.

Mindezt úgy, hogy ez a lehető legkevésbé viselje meg. Ragaszkodik hozzám, de én már egy kicsit szeretném a saját utamat járni. Fontos neki a tanulás, abban sem akarom ezzel megzavarni. Nem a szórakozásról van szó, hogy nélküle menjek valahova, mert jól érzem magam vele, akár még baráti szinten is maradhatna a kapcsolat, de ez szerintem lehetetlen. Ezt már eldöntöttem, csak még azt nem, hogyan, s miként csináljam úgy, hogy ne sérüljön. De ami egyszer elmúlt, az nem jön vissza. Nem akarom tovább a megszokást, és minden harag és rossz érzés nélkül szeretném lezárni. Ez nehéz, mert amikor vele vagyok, látom, hogy szeret még, és nem tudom szóba hozni ott és akkor, amikor kéne.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr256861869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása