Az se baj, ha a lány 90 kilós

2014. november 17. 07:29 - csajokespasik

„Ezt a történetet csak azért írtam meg, hogy lássátok: az átlagos pasik sem rondák” - egy túlsúlyos lány valószínűleg nem fog kelleni egy olyan pasinak, aki bármilyen nőt megkaphat. Ha a nők 90%-a a pasik felső 10%-ára vár, annak csak koppanás lesz a vége.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Netes társkeresés témában írnék egy rövidebb levelet tanító jelleggel. Hátha olvassa pár nő és elgondolkozik rajta. (Hogy miért "nincs egy rendes pasi!"...?) Magamról annyit: 26 éves fiatalember vagyok, atletikus testalkatom van, viszont teljesen átlagos arcom. Pár hónapja regisztráltam 2 társkeresőre. Keserű tapasztalatok: nem hajlandóak válaszolni a nők a leveleimre. Hétről hétre lejjebb adtam az igényeimet (alapjáraton sem a modellekre írtam rá). A múlt héten eljutottam oda, hogy már csak kíváncsiságból is, ráírtam +90 kilós lányokra is.

Csakhogy tudjam, hol az a szint, ahová engem besorol az ellenkező nem. Meglepve tapasztaltam, hogy bármilyen egyedi levelet is írtam nekik, ők sem méltattak válaszra. Szóba került ez a kérdés a baráti társaságomban, és bizony mondták a férfiak, hogy igen, ez egy létező jelenség. Ők is tapasztalták a bőrükön. Egy kifejezetten jóképű barátom pl. azt kifogásolta, hogy ő rá meg írnak a 90-100 kilós nők (huszonéves korosztályról beszélünk még mindig).

Tanácsom a lányoknak: ne akarjatok minden áron magas, jóképű pasit kifogni. Persze, most lehet jönni azzal a szöveggel, hogy milyen felszínes és korlátolt gondolkodású vagyok, hogy meg akarom mondani, hogy egy +90 kilós lány valószínűleg nem fog kelleni egy olyan pasinak, aki bármilyen nőt megkaphat. Felszínességgel vádolni meg azért nem érdemes, mert nem én vagyok az, aki nem ír rá egy lányra, azért, mert nem úgy néz ki, mint egy fehérnemű modell :)

Ezt a történetet csak azért írtam meg, hogy lássátok: az átlagos pasik sem rondák. És ha a nők 90%-a, a pasik felső 10%-ára vár, annak csak koppanás lesz a vége. Aki boldog akar lenni, az tegye lejjebb a lécet. Lehetőleg olyan szintre, amit egy kis segítséggel még ő is át tud ugrani.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr56908595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása