Nekem nem kell egy túlsúlyos férfi!

2015. január 13. 07:29 - csajokespasik

„A legszebb, hogy hazudnak. Feltesznek egy régi fotót, és elfelejtik megírni, hogy azóta 30 kilóval többet nyomnak" – a netes társkeresés nehézségei: a nők vagy a férfiak hazudnak többet? Megtudhatod, mire kell vigyázni és hogyan lehet ezt jól csinálni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ismerek olyat, akinek bejött. Egyet. Jó, kettőt, mert ehhez két ember kell, legyünk pontosak, egy ilyen párt ismerek. Persze, hallottam sokakról, az ismerős ismerőse, valaki mesélte, olvastam, stb., de személyesen csak egy ilyen párt ismerek. Viszont jóval többet ismerek, akiknek nagyon nem jött be. Köztük magamat, bár nem vagyok jó példa, nem túl sokáig voltam fenn a társkereső oldalakon, hamar megfutamodtam.  Előrebocsátom, hogy nagyon nem hiszek ebben a módszerben, ennek ellenére kipróbáltam, mondván, meg kell adni a lehetőséget.

Beregisztráltam egy viszonylag színvonalasnak tűnő oldalra. Sőt, elő is fizettem 3 hónapra, mert persze a regisztráció után derült ki, hogy az ingyenesség csak vicc, ingyen még egy fotót sem tudsz rendesen megnézni az esetleges jelöltekről, nemhogy írni nekik. Szeretem az ilyen trükköket, de ebbe most nem mennék bele, több is veszett Mohácsnál-alapon befizettem 3 havi díjat. Persze vigyázni kell, mert a mocsok rendszer úgy van kitalálva, ha nem vagy résen, megújuló előfizetésed lesz, magyarul 3 hónap után szépen elkezdik leemelgetni a bankszámládról a további előfizetési díjat, szerencsére tudok olvasni, villámgyorsan leállítottam az ez irányú próbálkozást (nem könnyű észrevenni, de nem lehetetlen, nagyon résen kell lenni!).

Megírtam egy elég rövid, de világos bemutatkozást, fotó, miegymás, sőt, a rendszer viszonylag használható volt az „ideális jelölt” tulajdonságait illetően is, ott is lehetett részletezni, mit szeretne az ember lánya és mit nem.  Hamar érkeztek érdeklődők, kaptam jó pár levelet, persze, az újakra rárepülnek, ennyit tudtam. És itt kezdődtek a gondok. 

Megírtam, hogy nagyon fiatalos, dinamikus, rendszeresen sportoló nő vagyok, aki még olvasni is szokott, annyira nem is nézek ki rosszul a 48 évem ellenére (azt mondják, 10 évet letagadhatok, pedig csak nyolcat szoktam, hahaha), nem vagyok túlsúlyos, sem otthonülő, és valami hasonlót keresek férfiban. A kanapén tespedő pocakos pasiktól a hideg kiráz, na az ilyenek hosszú, tömött sorokban megtaláltak. Nem tudom, annak, hogy rendszeresen sportoló férfit keresek, melyik részét nem értették? Vagy azt gondolták, elég, ha 20 évvel ezelőtt egyszer volt a kezükben edzőcipő? Vagy abban járnak sörért?! És az, hogy fiatalos, az azt jelenti, hogy én legyek fiatalos, ők jók lesznek totyakos nagypapiként is. Na kösz, nem! A művelt, olvasott meg sokak számára azt jelenti, hogy néha olvassák a sportújságot, meg jó esetben az Indexet. Katasztrófa. 

Nem hinném, hogy annyira irreális elvárásaim lennének, annyit szerettem volna csak, amit én is tudok nyújtani, de úgy tűnik, az önbizalom osztásakor a legtöbb férfi többször is beállt a sorba, viszont mikor az önkritikát osztogatták, csak a nők jártak arra... A legszebb, hogy hazudnak. Feltesznek egy régi fotót, és elfelejtik megírni, hogy azóta 30 kilóval többet nyomnak. Meg a sport, fiatal korukban lehet, hogy sportoltak, de hogy az utóbbi 20 évben maximum a tévében nézték a közvetítéseket, azt nem említik meg.  A műveltséget is tágan értelmezik egyesek, helyesírási hibáktól hemzsegő levélben írja a cseppet sem szimpatikus úriember, hogy ő mennyire szeret olvasni. Én az ő levelét kevésbé. Azután ott vannak a kéretlen kioktatók, az is egy külön állatfajta, valahol biztos tenyésztik őket. Ha én valakinek nem felelek meg, akkor továbblapozok, és kész, ők nem, szépen átolvassák a bemutatkozásom, és megírják nekem, hogy miért nem jó úgy, ahogy én szeretném, és különben is, mit képzelek magamról, ki vagyok én, hogy ilyen elvárásaim vannak. És ez még a finomabb változat, volt, aki egyenesen elküldött melegebb éghajlatra, amiért nem felel meg nekem egy túlsúlyos férfi, bár az indoklást már nem volt kedvem elolvasni, úgyhogy sosem tudom meg, miért is vagyok beképzelt, hülye tyúk, de valahogy nem is túlzottan érdekel...

Volt egy-két szimpatikus férfi is, persze nemcsak kretének vannak fent, bár azok mintha többen lennének, csak sajnos a személyes találkozáskor nem volt meg a szikra, sőt, a világon semmi nem volt meg, bár jól el tudtam beszélgetni egyik-másikkal, legfeljebb barátság lehetett volna, semmi több. Persze ezzel az erővel lehetett volna egy sikeres találkozás is, de nem volt, és elment a kedvem a kísérletezéstől. Humán-pszichológiai kísérletnek rendkívüli módon megfelel egy ilyen társkeresősdi, másra nem igazán jó, szerintem, bár biztos csőstül jönnek majd a cáfolatok. Igen, tudom, én is olvastam, hogy vannak, akiknek összejött, ennek tényleg örülök, de azt hiszem, többen vagyunk, akiknek nem.

Bevallom, nem vártam ki a három hónapot, vesszen az előfizetés, inkább kiléptem két hónap után, bőven elég volt, egy életre. Ezek után, ha az Univerzum, vagy az égiek, vagy ki tudja, kicsodák még úgy gondolják, hogy van valahol egy férfi, akivel egymásnak lettünk kitalálva, majdcsak megoldják, hogy találkozzunk, vagy ha nem, hát nem, részemről ennyi volt, az internetes próbálkozásokat meghagyom másnak, nem az én terepem, az biztos. 

 
8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr817066769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yaesu 2015.01.13. 15:16:55

Ezt a korábbi fényképes játékot a nők is előszeretettel űzik. Volt olyan találkozóm, ahol az illető Hölgyet meg sem ismertem.

Ez az azonnali szikra dolog meg marhaság, a mai világra jellemző felületesség. Mégis, mit várunk el a másiktól? Hogy egy röpke félórás-órás találkozó alkalmával már tudnak is a nők ítélkezni?

gombakomba 2015.01.13. 20:45:15

@Yaesu: bizony tudnak, de nem tudatosan. Szag, feromonok alapjan. Vagy letrejon a kemia, vagy nem, ez nem dontes kerdese.

Sobo 2015.01.14. 00:44:58

Két hó után lemondtad a 3havi előfizetésedet és kellett "félned" hogy ujraaktíválódik a 4.-ben?
Na ne máá!
Csajok, pasik...?! Tetudod.

Sobo 2015.01.14. 00:52:42

@Yaesu:
Kémia, feromon bla-bal-bla. Mindenki csak megmagyarázza a sikertelenségét.

Aki pedig joljárt, reakcióbalépett, az azért kussol. Na aludjunk.

luis5 2015.01.14. 06:44:02

Na ugyanezt megirhatnam forditott szereposztassal is. +15 kg +15ev. Ja es másoktól utólag megtudtam hogy van 2 gyereke (kisvaros); az adatoknal mint gyermektelen szerepel. Nem a ffiak a hulyek es nem a nok. Az emberek.

LallR 2015.01.14. 09:05:07

"jó esetben az indexet" bruhaha ennyi erővel a blikket is írhattad vna..
másik lehet, hogy a fiatalabb pasikat kellene felkutatnod, bár 48évesen egy idő után hiába sportolsz már a gravitáció mindig győz.. szóval kicsit lejjebb kellene venni a pofikából.. inkább járj el társaságba, és értékeld át a dolgaidat, hogy csinos, okos nőként miért is vagy egyedül

LallR 2015.01.14. 09:09:04

@gombakomba: igen, úgy is hívjuk, hogy megvan a kémia.. sokat nyom a latba, mert így könnyebben lehet dönteni a társkereső szerelemre váró hölgyikét

LallR 2015.01.14. 09:56:49

rá kell, hogy jöjjünk, hogy ezek a pénzlehúzós (mi nem vesszük el a pénzét, majd elküldi nekünk smsben) oldalak, még ingyenesen se lennének hatékonyak..betiltanám az egészet, mert az igazi kapcsolatok egy személyes találkozó során alakul ki, inkább vissza kellene az ifjúsági klubbok ismerkedős estjeit hozni ami bár idejemúlt, és nem illik ebbe a felgyorsult sexorientált társadalomhoz
süti beállítások módosítása