Tökéletes nő vs. Tökéletes férfi

2015. február 16. 07:55 - csajokespasik

A Tökéletes férfi szívesen átalakítja garázsát kreatív műhelynek a nője számára, ahol kedvére festegethet. A Tökéletes nő anyagilag független, a haverjaidat imádja, és sosem unja meg ugyanazokat a vicceket. Az Egyszerű nő filozófiája: „csak ne csaljon meg a pasim, de sose tudja meg, ha én megcsalom”, míg az Egyszerű férfi csak párzani akar, feleségnek pedig egy anyát keres, aki gondoskodik róla, és lenyírja a füvet. Két végletre két verzió.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A Tökéletes férfi: Az első találkozón gáláns és nagyon szórakoztató, a nő pedig egyből megállapítja, hogy helyesebb, mint a fotón. Három vállalkozása van, mindhárom nyereséges, így rengeteg szabadideje van. Ragaszkodik hozzá, hogy mindenhol ő fizessen. Ha új ruhában akar látni, vesz neked egyet. Néha imádni valóan féltékeny, ha valaki a nőjéhez mer közelíteni, az illetőt hamar és férfiasan elüldözi, úriemberesen felhívva a figyelmet a tulajdonviszonyra. A nő nem szól semmit, csak a szeme sarkából szemléli mindezt, de belül nagyon örül. A Tökéletes férfi ritkán iszik, akkor is keveset, és nem dohányzik.

A megismerkedés után pár hónappal felajánlja, hogy a nő költözzön hozzá, budai villájába, ahol minden szobából körpanoráma nyílik a környékre. Könyörög, hogy házasodjatok össze, tervezi a nászutat és megesküszik rá, hogy az itthoni dolgozószobájából szép gyerekszobát csináltat. Könyörög neked, hadd csinálhasson a garázsból számodra egy szép kreatív műhelyt, ahol festegethetsz, ahova elbújhatsz az üres konyhában felgyülemlett stressz elöl. A nő örömkönnyeket hullat – megérte belevágni ebbe, hát mégis létezik a Tökéletes férfi. Ilyen érzés lehet nyerni a lottón. És ez már mindig így lesz, életünk innentől egy hosszú nyaralás, soha véget nem érő boldogság.

 

A Tökéletes nő: Az első randin megmutatkozik, hogy ő nem olyan, mint a többi, nem közönséges. Ügyvéd és orvos, mert a szülei is ügyvédek és orvosok 10 generációra visszamenőleg. 3 nyelven beszél, mert van 3 vállalkozása, mind egzotikus helyen, és mindháromhoz más nyelv kell. A második randin meghív az orvos apukájához, aki ingyen csinál neked egy állapotfelmérést. Nem talál semmit, hiszen te is Tökéletes vagy. Nemzőképességed is kifogástalan. A nő sokat mesél magáról. Megtudod, hogy átlagos gyerekkora volt, egy átlagos Atlanti-óceáni szigeten. Nem akar esküvőt, csak azt, hogy mellette boldog légy. Az sem zavarja, ha gyereket sem akarsz, csak boldog légy. Imád főzni, jókat is készít, a haverjaidat is imádja, nagyon szórakoztatónak találja és sosem unja meg, ha ugyanazokat a vicceket hallja újra meg újra. Szereti, ha elviszed a kocsiját néha. Minden orgazmusa valódi!

 

Mindketten Tökéletesek, de sajnos sosem fognak találkozni, mert nem léteznek.

 

Az Egyszerű nő: 18 évesen elképzelései még nem alakultak ki, 21 évesen sem, csak annyit tud a kapcsolatokról, amennyit az ingyenes rockkoncerten lát, és az itt megismert barátnőktől összehall. Irigyli a londoni sorstársait, akik péntek este felveszik a legjobb ruhájukat, fejből tudnak minden italakciót, megvedelnek mindent, amire apu pénzéből futja, majd éjfélkor a mentős szedi fel őket a járdáról. Így kéne csinálni neki is, de ez sokba kerül, anyuék sincsenek jól eleresztve. 25 évesen az a filozófiája, hogy ”csak ne csaljon meg, csak meg ne csaljon a pasim, és sose tudja meg, ha én netán megcsalom majd őt” 30 évesen: „kizárólag ügyvéddel, sebésszel és ingatlanspekulánssal ismerkedek, én már nem érek rá!” 40 évesen: „bárkivel elmegyek, akkor is, ha nem vesz el, csak szeressen!” - nagyon ragaszkodó, hogy ezt bebizonyítsa, képszerkesztővel szívbe rakja a közös képeteket és beállítja az facebook-jára profilképnek.

 

Az Egyszerű férfi: ő csak dugni akar - nagyjából ennyi. Feleségnek egy anyát akar, aki gondoskodik róla, főz, mos rá, lenyírja a füvet és sosem kérdez semmit. Néha dühkitörései vannak, csak úgy (meg ha sokáig nincs nő: általában a dühkitörések miatt sokáig nincs is, így a kör bezárult). Azonnal elveszi az első nőt, mert birtokolni akar, ilyen kis kapkodós. A nőről később kiderül, hogy a legrosszabb választás volt, lusta, önző és terméketlen. A férfi rájön, hogy birtokolni birtokol éppen, bár nem ártott volna gondolkodni előtte. Nem ilyen lovat akart, de már késő.

 

Mindketten léteznek és ők többnyire meg is találják egymást.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr307179239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása