Eljátszotta, hogy meghalt

2015. március 12. 07:27 - csajokespasik

„Béketűrő és toleráns vagyok, miközben más írt volna neki egy lecsesző levelet, amit nem tesz zsebre. Ha tényleg meghalt, úgysem olvassa” - tortúra egy szórakozott és középszerű lánnyal, aki túl sokat képzel magáról. Ha találkozóra hívsz valakit, de mégsem akarod látni, halkítsd le a telefonod és állj odébb.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Még viszonylag új vagyok itt, de olvastam pár hasonló sztorit, és kicsit megnyugtatott, hogy az ilyen tapasztalatokkal nem vagyok egyedül. A címe az lehetne: „Amikor a nő ver át!” Tavaly novemberben egy másik, kevésbé színvonalas társkeresőn regisztráltam. Úgy 1 hónapig leveleztem egy csajjal. Én nem vagyok egy kifejezett macho, ebből következik, hogy nem is próbálkoztam olyan nőknél, akiken láttam, vagy azt feltételeztem, hogy az igényeiknek valószínűleg nem felelek majd meg.

Nézegettem, majd választottam. Egy normálisnak tűnő, közepes, elfogadható kategóriájú nővel kezdtem levelezni. Eleinte lelkes, érdeklődő és kedves volt. Az első találkozó nem jött létre, szerintem miatta. Elhívott egy eseményre, de úgy, hogy hanyagolta a konkrétumokat. Szokatlan időpontot és helyzetet javasolt, elmélyülésre, beszélgetésre teljesen alkalmatlant, amúgy az egész szitu az volt: este tíz, valahol a városban. Azt mondta kb. itt és itt lesz ebben az időben többed magával, és vagy ütközünk, vagy nem, mert a haverok mozgása fontosabb, de azért csörögjek rá, ha arra járok. Eleinte azt írtam neki, hogy oké, de szerintem én csak zavarnék ott, hiszen idegenek. Azt mondta, mindegy, őt nem zavarja, ha akarok jönni, menjek. Mi történt? Elmentem arra a helyre, de valószínűleg onnan már tovább állt, rácsörgök, nem veszi fel. Hideg van, az sem baj. Másnap sajnálkozik, hogy éjfélkor látta csak, hogy kerestem (háromszor), mert lehalkította a telóját...

Aztán megbeszéltünk egy normálisabb, konkrét randit, emberi időpontban, fényes nappal, csak kettesben. Napokig készülök rá lélekben. Amikor az utolsó előtti napon rákérdezek sms-ben és e-mailben is, hogy ugye még áll a holnapi randi? - nem válaszol, nem reagál, semmi. Hát én sem mentem el. Nem reklamált.

Kérdésem: miért gondolják azt a középszerű nők, hogy sokkal jobban el lehet intézni a dolgot azzal, ha eljátssza, hogy eltűnt, mint őszinte párbeszéddel? Egyik haverom azt mondta, lehet, hogy meghalt. Hát, lehet. Engem sokan hülyének néznek, hogy másokkal milyen béketűrő és toleráns vagyok, miközben más írt volna neki egy lecsesző levelet, amit nem tesz zsebre. Ha tényleg meghalt, úgysem olvassa : D

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr617261843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszkert 2015.03.12. 22:08:44

Szerinted, ha úgy beszélsz egy lányról, hogy középszerű, még elmegy kategória, hogy hat rá? Még ha nem is mondod ki, egész biztosan érzi. És akkor ne csodálkozz, ha nem kapsz többet, mint amennyit adsz. Minden nap olvashatóak itt hasonló pasi-sirámok, semmibe nem veszitek a nőket, csak szükség van rájuk bizonyos dolgokhoz (ezt valamelyik nap írta itt valaki), közepesek, nrekem jó még jó lesz, elégedjen meg velem... Hát mégis, ha magadat nem becsülöd, ha őt nem becsülöd - bár még nem is találkoztál vele - mit vársz? Miért kellene neki többre tartania téged, mint amennyire te tartod őt???

Bergyilkos Bohoc 2015.03.12. 22:23:50

@Eszkert: bírom, hogy mindig a posztoló a hibás. Tökmindegy hogyan jellemezte most itt a nőt (nyilván a sértettség is beszél belőle), az semmikép sem korrekt eljárás, ha ő ott akkor normálisan viselkedett. Társkeresőn amúgy jellemző ez az eltűnős, beleszarós mentalitás, nem kell meglepődni. Lesz még ilyen.
süti beállítások módosítása