Felejtőbuli egy másik csajjal

2015. március 23. 07:51 - csajokespasik

„Reggel, szex után mellékesen megjegyzi, hogy fél óra múlva a városban kell találkoznia a barátjával” – Posztolónkat irritálja, amikor néhány nőnek buta celebek a példaképei, és a mobilnyomogatáson túl nem jók semmire. Hogyan lehet csajozni laptoppal és tejeskávéval a romkocsmában? Hétfői kirohanás.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Péntek. Este. Elmegyek kedvenc helyre. Leülök. Várom a többieket. Sorban nem érkeznek, a legutolsó is fél órát késik. Addig nézelődök. Mindenki idegen, mindenki hangos. A csajok zöme a telefonjával játszik. Fontoskodva nyomogatják. Egyáltalán, miért jöttek el? Ezt otthon is tudnák csinálni. Csaj bejön cigiből, nyitva hagyja az ajtót. A következő is. Valakinek kinyitja a kandúrja, de annak van annyi esze, hogy be is csukja - hát, persze, nem nőből van. Nő elvonul mellettem, megnéz, pontosabban lenéz, átnéz rajtam, csak egy pillantásra méltat, nem érdeklem, kifinomult szenzorával rögtön felméri és megállapítja, hogy nem vagyok tényező.

Tovább megy. Elegen udvarolnak neked, csak nem a társaságodra hajtanak, mint hiszed, nem az elbűvölő egyéniségedre. Nézelődöm tovább. Csajok. Továbbra is telefont nyomogatnak. 20 évvel ezelőtt mi mögé bújtatok volna? Akkor csak a tévé volt, de az is megtette a hatását, és teszi ma is: ismerősnőm képes hosszú percekig beszélni a semmiről, és szidni valami délutáni sorozat szereplőit, mintha valós személyek lennének. Belemerülve az illúzióba, és arra gondolok, amire nem akarok gondolni, de mégis gondolok: jó lenne, ha nem szaporodna, arra gondolok, fokozatosan ereszkedik lefelé némely nő szellemi szintje. Meddig lehet manipulálni az agyukat? Miért nem veszik észre, hogy dróton rángatják őket és a beképzelt, túlzott elvárások miatt nem lehetnek boldogok: csak NŐK. És még valami: ha fürdőruhás és kihívó képeket töltesz fel magadról, mire számítasz, minek fognak tartani?? Minek akartok látszani, vegetatív lányok?

Januárban szakítottak velem. Felejtőbuli egy másik csajjal, régi ismerős, ott ragadok. Reggel, szex után mellékesen megjegyzi, hogy fél óra múlva a városban kell találkoznia a barátjával. Ja. Te is olyan vagy, mint a többi tucatáru. A „barátod” véletlenül nem fizet neked a szexért?

Lányok, azt mondom, nyomogassátok a telefonotokat, mindig és mindenhol, addig is csendben vagytok. Szex közben is lehet. Szükség van ezekre a nőkre, kellenek, hisz nélkülük mi lenne a rengeteg mobilcéggel és szolgáltatóval, ki fogja őket eltartani? Arra még jók vagytok, ha másra nem is. Vagy már nem. Virtuális életet élsz, elárvulva a közösségin, ami csak névleg közösségi, valójában az elszigetelődést propagálja. És ti beveszitek ezt is, mint minden mást. Példaképetek hitvány, buta és önző celebek, ti is olyanok akartok lenni, mert azok valamilyennek tűnnek legalább, ha értékesnek nem is. Hangosak, színesen szürkék, neked annyi elég is. Minden fölöslegességet fényképezzetek le és osszatok meg a neten, biztos érdekel valakit, előbb-utóbb minden ostobaság megtalálja a saját közönségét. De van ennek előnye is: a virtuális élet veszélytelen, nincs kockázat, fertőzésveszély és a teherbeesés szinte lehetetlen. Sőt, a normális és természetes emberi kapcsolatok kialakítását is megúszhatod.

Ha egy kicsit rossz passzban vagy, le vagy törve, mert apuci nem adta péntek estére a merci kulcsait, felveszed azt a dögös ruhát, amit a legutóbbi exed vett, belibegsz egy ilyen helyre, ahol én is ülök, és a sok nyálcsorgatótól mindjárt helyrebillen az önbizalom.

Úgy érdemes csajozni, mint a kocka fősulis: romkocsma, beül, laptop az asztalra, selyemsál a nyakán (bár nyár van), mellé tejeskávé vagy rozéfröccs, hideg, szakértő arc a monitorra, feszült nyomogatás. Nem dolgozik rajta, nem is regényt ír ez a fontos ember: közösségizik. Csaj bejön, felmér, hamar levonja a következtetést, milyen fontos és elfoglalt ember lehet, ha már itt is elő kell vennie szegénynek azt a negyedmilliós gépet. A pasinak ezek után már csak rá kell mosolyognia, és küldeni neki egy tejeskávét.

Itt olvastam azt a bejegyzést, miszerint a mai fiatal nők felszínesek és a szex sem jelent számukra sokat: vajon miért? Mitől is jelentene? Nem erről szól a mai világ. Majd elkelsz te is, ne aggódj, amikor 30 leszel, rájössz, hogy mit és kiket pocsékoltál el, majd pánikból felszedsz egy 19 éves, bézbólsapkás műreppert, és te nagyon büszke leszel magadra, azt hiszed, kivétel vagy. És ezt mind-mind te érted el, egyes-egyedül! Bravó.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr437293431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása