Legyen kocsid, házad, és légy ezermester

2015. március 25. 07:41 - csajokespasik

"Legyen átlagos, (értsd: átlagosan szolizott és átlagosan kisportolt) okos, kedves, ne dohányozzon, ne igyon, vagy ha igen, csak alkalmakkor, akkor se vigye túlzásba” - van az a pénz, amitől egy nő hajlamos eltekinteni az ilyen elvárásoktól. De az a pasi ne számítson sokra, akinek a szexualitása megragadt egy 16 éves gyerek szintjén, és a nő maximum egy nagyobb jobb kéz a számára, és nem egy másik ember.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Hogy a nőknél mennyire számít, ha egy pasinak van pénze? Szerintem fontos, de nem elsőrangú, és attól is függ, hogy az illető nő csak szórakozási lehetőséget lát az illető férfiban, vagy vannak/lennének komolyabb tervei is, mert egy családalapítás küszöbén valóban döntő szerepe van az anyagiaknak. Sokkal előbbre jár az, aki úgy gondolkodik, hogy a kiegyensúlyozott személyiség a fontossági sorrend első helyén áll, és minden további csak utána. Mert hiába gazdag, ha bunkó, neveletlen, és hiába néz ki jól, ha utána össze-vissza csal majd.

Hiába van benne alkatilag egy pasi a Top 10-ben, ha mellette csak játéknak érzed magad. Ha az úriember fizetni akar egy helyen, tegye, és majd a hölgy eldönti, hogy elhárítja-e. A legfontosabb, hogy egyenrangúnak érezzék egymást a felek, mert a különbségek később biztosan előjönnek – az elején még nem, akkor még mindenki igyekszik megfelelni és a legjobb formáját hozni.

Vannak nők, akik szeretnek kitartottak lenni, mert abban is biztosan van valami életérzés. Az ősi kínai mintára, szereti, ha irányítja valaki, mert biztonságérzéssel tölti el, ha van egy „ura”. Itt szerepet kap a szociális és családi háttér, milyen mintát látott otthon, mennyire volt az apja elnyomó, stb., tehát őket sem kell bántani, meg lenézni. Ismerek olyan nőt, akinek már 26 évesen saját cége volt, sikeres a magánéletben is, egyenrangú a párjával, noha többet keres nála, de náluk ez nem gond.

Ez a pénz-dolog nagyon tág téma, és sok minden lehet a háttérben, nem lehet csak úgy leírni valakit, hogy pusztán pénzéhes. Ha a pasi látja, h. ez a nő nem az ő színvonala, de sejti, hogy pénzzel előbbre jut nála, akkor azt fogja tenni. De az a nő, aki ezt elvárja és elfogadja, az belement az üzletbe. Az az udvarló ne számítson sokra, akinek a szexualitása megragadt egy 16 éves gyerek szintjén, és a nő maximum egy nagyobb jobb kéz a számára, nem egy másik ember. Ilyennel is találkoztam, de az első beszélgetésből ez szépen le is jött, amikor arra tértünk rá, hogy számára mi a legfontosabb az életben.

Fontos, hogy az ember el tudja magát helyezni egy csoportban. 25 év fölött ritkán van olyan, hogy jómódú családból származó nő egy jóval szegényebb férfi mellett dönt. Ha magánál nem is gazdagabbat, de vele egyenlőt választ. Gazdagéknál az is gyakori, ha mindketten tudják, h. nem a szerelem dönt, hanem csak a vagyon házasodik a vagyonnal - így megduplázódik. A saját társaságomban látom, hogy könnyebben megy az ismerkedés, ha a felek azonos anyagi szinten vannak. És van egyetemi tanár, van minimálbéres raktáros, de a saját kategóriájukon belül választottak. Olyan is van, hogy a nő nem csak anyagi érdekből keres egy pasit, hanem mert 30 körül jár, ketyeg a biológiai órája és gyereket akarna. Ez is egy tényező, és itt már a pénzt is nézi. Mert a gyerekneveléshez szilárd egzisztencia kell, és egy normális életszínvonal – ezzel, ugye, nem is mondtam semmi újat. Minden kapcsolathoz kell egy kis anyagi hátszél. Nálam pl. az is számít, hogy a másiknak milyen végzettsége van, de nem ragaszkodom hozzá, csak fontosnak tartom, de nem döntő tényezőnek, mert hiába van diplomája, attól még lehet hazug, önző, felszínes stb. Leírok pár típust, biztosan lehetne árnyaltabban is, de így szerintem több az igazság bennük:

- Elnyomó: nem hagyja eléggé érvényesülni párját, részben félelemből, mert mi lesz, ha egyszer csak a másik felülkerekedik?

- Elnyomott: ha ütköznek az érdekek, inkább enged, behódol, így egyszerűbb, mert attól fél, ha ellenkezik, a párja lecseréli. Így gondolkodik: „elhagyhat, úgyis lesz neki másik, míg nekem nem".

- Túl igényes: "Legyen átlagos, (értsd: átlagosan szolizott és átlagosan kisportolt) okos, kedves, ne dohányozzon, ne igyon, vagy ha igen, csak alkalmakkor, akkor se vigye túlzásba, ne legyen nálam okosabb, de azért választékosan fejezze ki magát. Meg lehessen vele jelenni és mindig szórakoztasson. Ha véletlen megcsalom, ne zavarja”. Biztosan létezik ilyen, én még nem találkoztam vele.

- Mások által befolyásolható: elsődleges szempontja, hogy mások, barátok, ismerősök, kollégák, mit szólnak majd a párjához, és ő hogyan mutat majd mellette. Lényegében ruhakiegészítőt lát benne.

- Utólag szemrehányó: tudta a tényeket már a legelejétől, egy idő után azonban mégis a párja szemére veti, hogy a mostani fizetésének kérhetné a dupláját is, beleszól mindenbe, az öltözködésétől kezdve egészen addig, hogy miként egye a levest. Őt rövid távon elhagyják - ha sikerül betörni, akkor is, csak jóval később. Kivéve, ha pont ilyen típust keres, aki mellett alárendelt lehet.

- Akinek senki nem jó: gyakori partnerváltó és nem érdekli az idő múlása, 45 évesen ugyanolyan lelkes, és a sok csalódás sem csorbítja önbizalmát. Ha nő az illető, akkor addigra már csak egyetlen szempontja marad a párválasztás terén: megszerezni a pénzes hapsit, és onnantól már csak csücsülni a fenekén meg shoppingolni, amíg lehet.

- Pót-anyukát, pót-apukát keres: teljes körű gondoskodást igényel. Ha nincs kocsid, nagy házad, és nem tudsz főzni, esélyed sincs nála. Légy egyszerre ezermester és ügyes pénzkereső. Funkciód szerint kényeztető, odafigyelő és törődő családfenntartó légy, aki sűrű visszajelzésekkel összetartja őt, plusz, naponta létigazolást ad neki.

Bocs, hogy hosszú lett, de ezt a témát még bőven lehetne folytatni. Szép napot mindenkinek!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr137302336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása