Néhány ürügy, amivel egy nő csak áltatja magát

2015. április 02. 07:51 - Panni CsP

„Sokat költ magára, és 5 méterről jó nőnek tűnik, de a valódi társkapcsolatok valamivel szorosabbak 5 méternél” - amikor egy nő elviseli, ahogy a kapucnis kabátot viselő pasija dobozos sörrel a kezében sétálgat mellette az utcán, őt is jellemzi.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van az a jelenség, amit mostanában egyre többször látok, hogy viszonylag jó nők szutyok alakokkal vannak együtt. Még olyanról is tudok, hogy az a pasi nemhogy megbecsülné, de még le is alázza szíve választottját, aki meg szépen tűri. Mondhatnánk, hogy érdekkapcsolat, nyilván pénz vagy egyéb állhat a háttérben. Ha nem a pénz, akkor mi az az „egyéb”? Az ideális férfit és az ideális nőt mindig szubjektív pontok határozzák meg. Van akinek elég a szépség, van akinek már ész és egyéniség is kell hozzá. De általában vagy az egyik, vagy a másik van csak meg.

Ha kételyeidet őszintén megfogalmazod, legalább csak magadnak, nagyon nem lőhetsz mellé, mert többet megérthetsz a Nők Bonyolult Világából. Mást mond és mást gondol. A megfigyeléseim alapján megállapítottam pár önáltató szöveget a csajoknál (mellettük a fordítás zárójelben):

- Azért vagyok vele, mert rendes és lehet rá számítani (értsd: addig vagyok vele, míg nem találok jobbat)

- Nem tökéletes, de szeretem (mert már nem vagyok 30, és elnézem egy nálam fiatalabb pasinak, ahogy dobozos sörrel a kezében sétál mellettem az utcán és kapucnis pulóvert hord, eltűröm, mert nincs más, de azért nyitva tartom a szemem)

- Őszintén szeretem őt, de tudom, hogy nem tőle akarok gyereket. Szeretek vele lenni, mert odafigyel rám. (Iiiiigen, és ő is csak TÉGED szeret! Valójában az van a háttérben, hogy van egy haverja, aki amúgy „nem tetszik”, de nagyon sokat chat-eltek „barátságból”.)

- Miért baj az, ha kihívóan öltözködöm? Szerintem ha valaki jól néz ki, igenis mutassa meg magát a világnak! Miért kéne elrejteni? („Híreink következnek: tegnap este ismeretlen tettes megerőszakolta H. Arankát, majd tettét követően ismeretlen helyre menekült” Ha kihívóan öltözöl, értsd meg, hogy ez a világ nem arról szól, hogy minden ember a helyén kezeli azt a tényt, hogy te most kiraktad magad: sok olyan ember van, akinek ez kihívás és nem ismeri az udvarlás határait. Igen, le fognak szólítani, igen, be fognak szólni (gyakran a többi nő) ha békét akarsz, ne kihívóan öltözz: ízlésesen.

- Kivárom, míg ő dönt, aztán tovább lépek, és olyannal járok, aki megérdemel és őszintén szeret. (nem érdekes, hogy valamiért a hatodik pasid is terrorizál? Hogy mindig ezeket vonzod be?)

- Nem vagyok biztos magamban, benned sem bízom eléggé, mégsem akarom, hogy elhagyj. ( értsd: ha megcsal, az az ő választása, nem a te hibád. Ha menni akar, menjen, mert te ilyen éretten gondolkodsz – ha ez valóban megtörténik, kiderül, hogy csak azért mondtad ezt, mert tök jól hangzik.)

- Sosem felelek meg másoknak, egyéniség vagyok, csak azokat engedem közel, akik elfogadnak ilyennek ( szeretné azt hinni, hogy ésszerű életet él, mint az emberek többsége, valójában csak elhiszi magáról, hogy jó nő. Sokat költ magára, és 5 méterről jó nőnek tűnik, de a valódi társkapcsolatok valamivel szorosabbak 5 méternél)

Ezeket azért foglaltam össze, mert két esetben is hasznosak: 1. Ha csak arra kell egy nő, és felismered, akkor egyszerűen bele kell menni ebbe a játékba, és azt mondani, amit hallani akar, már ha célhoz akarsz jutni. 2. Ha komoly kapcsolatot akarsz, és fel tudod ismerni, hogy az a nő nagyon nem, hasznosabb nem belemenni a játékaiba és elhúzni.

 
Szólj hozzá!
Címkék: nők megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr197328796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása