Nem kell komoly kapcsolat!

2015. április 23. 07:56 - csajokespasik

„Eljátsszák a szinglit, a független nőt, hogy ők aztán olyanok, mint akit én keresek, aztán az első találkozón kiderül, hogy ez ugyanolyan pióca” – Posztolónk már hozzászokott a kötöttségek nélküli élethez, de őszinte szingli nőt, aki tudja, mit akar, majdnem ugyanolyan nehéz levadászni, mint a nagy Őt. Hiába indul szépen egy kapcsolat, az még nem garancia arra, hogy 1 év múlva nem akarod majd megfojtani kedvesedet.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Alaphelyzet: van egy nő meg egy férfi. Lángoló szerelemnek indult, a haverok irigyek, de az álompár 1 év múlva már meg akarja fojtani egymást. Állandó viták és masszív gyűlölet. Felelősségre vonás, gyanúsítgatás. A férfinak megjön az esze és kiszáll ebből, a nő maradt volna, neki jó lett volna így, de hogy miért, arra a férfi a mai napig nem tudja a választ. Azóta komoly kapcsolatom nem is volt, a leghosszabb azt hiszem 3-4 hónapig tartott. Most lehetne azt mondani, hogy pszichológiai védekezés, és amint komolyodni látszik egy friss kapcsolat, bekapcsol a vészjelző és kilépek.

Ez is egy magyarázat. De elgondolkodtam rajta, hogy miért is állapodnék meg, amikor ez így teljesen jó. Voltak olyan nőim, akik az elején aranyosak voltak, majd folyamatosan kerültek felszínre a tulajdonságai, szándékai, hogy mik a tervei, kiosztott, mit kéne csinálnom, miért nem azt csinálom, és különben is... vegyek neki autót, vagy ha nem, közösen vegyünk. Vagy hadd költözzön be hozzám. Nekem az ilyenek miatt nem kell komoly kapcsolat. Jól megvagyok egyedül is. Nincs már bennem érzelmi függőség, vagy olyan, amit nők esetében szeretethiánynak hívnak.

Akadnak hozzám hasonlóan gondolkodó nők is, velük a legjobb együtt lenni, nem tartozni nekik semmivel, tudják, mik a határok, mit lehet és mit nem. De velük ritkán találkozom, gyakran van olyan, hogy a neten keresztül eljátsszák a szinglit, a független nőt, hogy ők aztán olyanok, mint akit én keresek, aztán az első találkozón kiderül, hogy ez ugyanolyan pióca, mint az elődei. Megértem, aki a nagy őt, vagy gyermekei anyját keresi, én nem hiszek már ebben, nekik viszont kitartást kívánok, szükség lesz rá. Én már hozzászoktam kötöttségek nélkül élni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr97390854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása