Néhány nőből már eltűnt az ember

2015. június 02. 07:53 - csajokespasik

„Nem nézek ki rosszul, átlagos vagyok, de őneki, mint Modern Nőnek, átlag feletti pasi jár! Fogadnám a jeleiket, csak nincsenek” – megmondás, tanítás, kifakadás. A mai fiatalok zöme már nem sokat sugároz magából, eltűntek a valódi egyéniségek. Viselkedésük kihívó és félreérthető. Posztolónk nem hibáztatja őket, hiszen maguk se tudják, mit akarnak, illetve, amiről azt hiszik, hogy akarják, mindig nagyon hamar kiderül, hogy valójában nem is azt akarják.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Azt mondják, a férfi minden körülmények között tisztelje a nőt, mert ő a gyengébb nem, az anyaság szimbóluma (jól néznénk ki, ha a mai fiatal, könnyelmű csajok az anyaság szimbólumai lennének) vele mindig finoman kell bánni, kitalálni a gondolatát és mert... Mert? Ha egy nő semmi több, csak nő, akkor egy férfi mit tiszteljen rajta, ha mellé még nagy szájú, flegma és ostoba is? Az a férfi, akivel lekezelően bánik egy nő, és ennek ellenére tiszteli, mindent megtesz érte, az egy nagyon éhes férfi (itt finoman fogalmaztam). Többet ér az önbecsülésem annál, hogy lássák rajtam, majd' meggebedek egy nőért. Szánalmasnak tartanám magam.

Azt hittem, hogy a 18-20-as lányoknál természetes az éretlen viselkedés, hiszen még szárny-bontogatnak, feszegetik a határokat, merészek, kóstolgatják az életet - majd kinövik, legyünk velük elnézőek. De amikor ugyanez jelentkezik a 30-36 éves korosztálynál, csak pislogok. Lenne egy elméletem: nem bűn az, ha egy férfi kíméletlenül megmondja egy 30as tininek a véleményét, a saját érdekében, hogy a viselkedése sehova nem vezet és csak a maga helyzetét rontja. Megtettem, onnantól rajta múlik, vagy fejlődik, vagy nem.

A többség felületes kapcsolatot szeretne, persze, ennek az ellenkezőjét mondják, mert azt illik mondani, különben mit gondolnak róluk. Sokan összekeverik a valódi kapcsolatot a rendszeres szexuális együttlétek igényével. A barátnő és a jó szexpartner nem mindig azonos. Hol ebből a kiút? Sehol. Időben észre kell venni, hogy zsákutcában vagy.

Kilátástalan a helyzet és rosszabb, mint amilyennek tűnik. Szerintem ez azért van, mert a rendszerváltás után ránk szakadt a nyugat, és nem tudtuk nagyon a helyén kezelni, éhesen vetettük rá magunkat az újabb termékekre. Aztán a piaczsenik úgy építették fel az agyunkat, hogy az ösztönökre fűzték rá a termékeiket, és egy idő után elhittük, hogy Cola = Szex. Ami egy teljesen hamis üzenet, egy rossz program. És ezt azóta minden cég és termék átvette. Mobilteló = rendszeres kapcsolatok, flört és laza szex.

Ne egy megvezethető, buta nő legyél, egy irányítható fogyasztó: legyél ember. Azt próbáltad már? Lehet, hogy ízlene.

Műanyag-és adatfüggők lettünk, az értékrendek meg ehhez igazodtak. Hatalmas elvárások, rossz minták, hamis képek.

Sosem értettem, mi alapján vonzódom azokhoz, akikhez vonzódom, legyenek barátok vagy szerelmek, egyszerűen csak megtörtént. Nem erőltettem. Még számított a másik kisugárzása, oda-vissza működött, ami a mai emberekből egyre inkább kiveszni látszik.

Elmúltam 30 és hálát rebegek, ha szóba áll velem egy nő, már ha nem ráz le rögtön az elején. Sajnálom azokat, akik ennek ellenére kitartóak, mert lepereg róluk. Van, mikor megalázzák a férfit. Ez is a tévéből vett sz*rság, hogy a pasit mindig úgy kell megalázni, hogy a majom barinők is lássák... Mert megérdemli. Még a fészre is posztold ki, hadd lássa a sok ismerős, milyen belevaló csaj vagy, aki odavág a férfiaknak! Csak ne csodálkozz, ha nem kellesz senkinek. És mire a nagy arcod csökkenni fog, már késő lesz...

Nem nézek ki rosszul, átlagos vagyok, de őneki, mint Modern Nőnek, átlag feletti pasi jár! Fogadnám a jeleiket, csak nincsenek. Nem sokat sugároznak magukból. Ehhez csatlakozik a félreérthető viselkedés.

Nem hibáztatom őket, hiszen ők se tudják már, mit akarnak, illetve amiről azt hiszik, hogy akarják, mindig nagyon hamar kiderül, hogy valójában nem is azt akarják.

Már nem is szerelemről szól, vagy érzelmekről – vagy arról, hogy együtt érezzük jól magunkat - hanem matematikai valószínűségről.

Aki ma megfog valamivel, attól kész vagyok, azonnal megszeretem, még ha ő nem is viszonozza. Ha megfog az illata, a hangja, a történetek, amiket mesél... nem tudok ellene mit tenni. De az ilyen egyre ritkább, már csak valóban egy piacon vagyunk, ahol a gazdag és erősebb visz mindent, noha ő is becsapja saját magát, mert egy hamis dologért licitál. Elfogadni a másikat, úgy ahogy van - na, az nem megy nekünk.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr547511006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása