Inkább maradok egyedül

2015. június 12. 07:44 - csajokespasik

„Mivel átlagos pasi vagyok, nekem is lehetne barátnőm, de ezek általában nagyon durván átlag alatti lányok szoktak lenni” – nőkre túlkereslet van, a férfiakból túlkínálat. A nők válogathatnak, a férfiak nem nagyon. Aki nem vigyáz, könnyen lehúzzák, mind anyagilag, mind érzelmileg, és akkor rúgnak bele a legnagyobbat, ha kitárja a szívét. Posztolónk elkeseredett.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A hétfői cikk ihletett meg. Nem is tudom, hol kezdjem. Talán azzal, hogy megértem az "agresszív vadkant", de elutasítom a viselkedését. Kezdem a saját tapasztalataimmal: finoman szólva, nincs sok sikerem a nőknél, mert sem jóképű, sem gazdag nem vagyok. És most felemelhetné néhány nő a hangját, hogy "már megint az általánosítgatás", de folytatom. A nőkre ugye túlkereslet van, a férfiakból pedig túlkínálat. Ez ad magyarázatot arra a jelenségre, hogy a nők válogathatnak, a férfiak nem. Tovább ez magyarázza meg azt is, hogy rengeteg huszonéves szűz pasi van, míg a nők jelentős része már rég túl van 1-2 kapcsolaton húszas évei elejére.

És azt is megmagyarázza ez a jelenség, hogy a nők előszeretettel választanak maguk fölé. Mivel átlagos pasi vagyok, nekem is lehetne barátnőm, de ezek általában nagyon durván átlag alatti lányok szoktak lenni. Sok közülük nem egyszerűen csúnya, de nem is ad magára (nem szedi a szemöldökét, a fogmosást is hanyagolja stb.)

Én foglalkozom a külsőmmel, sportolok, rendszeresen tisztálkodom, rendszeresen van nyírva a hajam is, egyszóval adok magamra. És azért ronda sem vagyok! :)  

Régebben még engem is bántott a dolog, hogy nem lehet barátnőm (aki szintén ad magára). De a választék sajnos adott, így eldönthetem: akarok-e olyan barátnőt, akihez nem tudnék vonzódni vagy sem? A válasz egyértelmű: inkább maradok egyedül.

Most persze biztos sok nőben felmerül a kérdés: "hát te vagy a felszínes, kishaver! nem a nők." És azt kell mondjam: igen, valamilyen szinten én is felszínes vagyok. Hiszen ha valaki láthatóan nem ad magára, vagy nagyon ronda, attól természetesen nem szeretnék semmit (és nem arról van szó, hogy csakis nálam "jobb" külsejű nőkre bukom). De máskülönben nem vagyok válogatós. Tavaly novemberben írtam is egy cikket. Láthatóan nincs nálam magasan a léc. És a tavaly novemberi sztori csak egy volt a sok közül. Úgy tudom, a fenti sztoriban szereplő lány azóta is szingli, mert mint utólag kiderült, az a pasi, akiért engem dobott csak a gyors kalandot látta benne.

Nem éri meg agresszív vadkannak lenni, mert azzal csak saját magát járatja le az ember. Ugyanakkor élelmesnek kell lenni a társkeresésnél, mert könnyen lehúzzák az embert, mind anyagilag, mind érzelmileg. És akkor rúgnak bele a legnagyobbat, ha kitárja a szívét. Én úgy érzem lányok, mint ahogy agresszív parasztnak sem érdemes lennie a férfiaknak (önmaguk miatt), úgy nektek sem érdemes lehúzós "pics*nak" lennetek (magatok miatt is).

Én részemről meguntam a társkeresést és nem kívánok osztozni több átverésben, lehúzásban stb.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr317533302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása