Amikor egy nőnek „kacagó baba” a csengőhangja

2015. június 25. 07:49 - csajokespasik

„Az utóbbi barátnőm, akivel fél évig voltam, kifogásolta, hogy túl sokat foglalkozom a vidéken élő szüleimmel” - ha a nőd megveti a panellakókat és butaságokat beszél, érdemes eltöprengeni azon, hogy minek vagy vele? Sok nő arról áradozik, hogy ő csak egy tisztességes, rendes és becsületes férfit keres élete párjának. Ehhez képest alattomos, szemét alakok mellett kötnek ki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A tegnapi poszt kapcsán tennék néhány megállapítást én is. Annyiban csatlakoznék, hogy nekem is elegem van az átlátszó női hazugságokból (pl. "nekem nem számít a külső" (dehogynem) és a "nem érdekel a pénze / kocsija" (nana) „mindegy, csak szeressen”). És ehhez az is hozzátartozik, amikor fórumokon, neten, chat-en a nők leiskolázzák a pasikat, aztán péntek este sírva isznak a barátnőkkel, hogy miért vannak egyedül? Ezek nem csak engem, de minden más férfit képes kihozni a sodrából. Ha én tényleg megtettem volna, amit egy-egy nő egykor elvárt tőlem, akkor most nem vagyok az, ami, mert otthagyom a sulit és megyek dolgozni, hogy megteremtsem neki mindazt, amit kíván és mindent megteszek, hogy a középpontban érezze magát - addig, amíg meg nem un, vagy nem talál egy jobbat.

Az utóbbi barátnőm, akivel fél évig voltam, kifogásolta, hogy túl sokat foglalkozom a vidéken élő szüleimmel, sokat beszélek velük, és hétvégén (azaz heti egy nap szombat vagy vasárnap) meglátogatom őket. A haverjaimat alapból utálta, de egyik sem volt suttyó, némelyik diplomás. És én nem mondtam egyszer sem, hogy túlzásba viszi a szövegét és olyasmibe szól bele, ami nem érinti a kapcsolatunkat komolyan, csak hogy panaszkodhasson és felhívja a figyelmet magára. Nem tudom, hogy képzelte. Amikor ő szervezett külön programot olyanokkal, akiket nem is ismertem, az rendben volt, akkor nekem kuss. Mert az más, az női dolog, tehát szóra és magyarázatra sem érdemes. A világnézetéről annyit, hogy amikor egyszer együtt néztük a tévét és éppen arról volt szó, hogy nyugdíjasokat átvertek brókerek, a következő megjegyzést teszi: „aki hülye, az megérdemli”. Persze, a dolog nem erről szólt, sok vétlen ember is belekeveredett. Azt is megjegyezte egyszer, hogy milyen gáz panelben lakni... Nagyon sokan laknak panelban, nem biztos, hogy jó kedvükből. Én is laktam panelban. Szóval, mit is várok egy olyan nőtől, akinek „kacagó baba” a csengőhangja?

Sok nő arról áradozik, hogy ő csak egy tisztességes, rendes és becsületes férfit keres, ő lenne élete párja. Aztán nem egyszer láttam viszont őket alattomos, szemét alakok mellett. Szóval, a nők „határozott álláspontja” ingadozó, amit mondanak, az nem minden esetben van úgy, ember legyen a talpán, aki le tudja fordítani ezt a nyelvet. Persze vannak kivételek, nagyon sok céltudatos, őszinte és rendes nő van, aki nem játszmázik és tisztességes egy kapcsolatban, elejétől végéig. Szerintem egy jó kapcsolatban nem játszik jelentős szerepet a pénz. Ha van, az jó, de nem feltétel. Némely nők hiúsága az, ami képes végül lerombolni mindent. Ha kifogásokat keresel, problémákat, tüskéket, meg is fogod találni, és akkor már nincs vissza.

Ha mostanában találkozom egy-egy lánnyal, mindig ugyanaz a forgatókönyv: kimegyek vécére, visszajövök, telefonja már elő van véve. Nyomogatja. Nem veszi észre, hogy visszajöttem. Amikor igen: „Bocs, csak ez ...izé..., mindjárt befejezem”. Jó, csináld, nehogy lemaradj valamiről... Nehogy mással kelljen foglalkozni. Egy percre se legyél inger nélkül.

Szerintem az a fontos, hogy legyen miről beszélni, és a beszélgetésnek legyen alkalma.

Átlag nő és átlag férfi szerintem nincsen, mert mindenki más, mert ha lenne, létezne hozzájuk egy mindig működő egyenlet. De ilyen nincs. Minden ember egy külön rejtély, amit meg kell fejteni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr867571520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása