Az utántöltős férfi minden nő álma

2015. november 20. 07:32 - csajokespasik

„Miért rongy egy nő, ha nem akar veled találkozni, mert sem a fotód, sem a paramétereid, sem a stílusod nem jön be neki?” - Valóban, te fordított helyzetben mit tennél? És kinek a dolga lenne a lovagiasság, ha nem a férfiaké? A nő sosem lehet fáradt, a férfi igen, de érdekes módon, ha egy új nő hívja, a fáradtság elmúlik, és hajnali 2-kor is képes taxiba vágni magát, majd elmenni a város másik végébe, „segíteni egy baráton”. Hát mégse veszett ki a lovagiasság, csak átminősült, ha „arról” van szó.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Múlt héten írta valaki, hogy kevés a női megmondós-post...

Lenne 3 kérdésem a férfiakhoz.

Az érzékenyebb idegrendszerűek a következő kérdések elejére nyugodtan képzeljék „A többség úgy gondolja, hogy...” kezdést, amivel arra célzok, hogy természetesen vannak kivételek.

Állítás: A lovagiasság már kiment a divatból, és amelyik nő azt keresi, sőt, elvárja, vagy akár csak számít rá, akkor az egyből pénzvadász gold digger. Valóban sok ilyen nő van, főleg a fiatalabbak közt, akik teljesen meg akarják élni azt a színes világot, amit a tévé diktál, és ez önerőből nehéz, kell a szponzor. DE nem mind ilyen. Egy pasi belefut egy-két-három ilyen lányba, és onnantól azt vallja, hogy az összes nő ilyen.

1. kérdés: Tényleg a lány hibája, ha te nem kapcsolsz időben és nem veszed észre, hogy valójában teljesen mást keresel?

Állítás: Ha egy kapcsolatban a pasi jár félre, az mindig elfogadottabb, mintha a nő teszi ugyanezt. Semmilyen idill nem tarthat örökké. Ezzel minden szeretőnek / szeretőt tartónak számolnia kell. Mindenki mindenfelé keres, mert kevés ember találja meg úgy igazán önmagát - és ezzel a nemi szerepek változásával egyre többször fogunk találkozni. „A nő szerelme valódi, míg a férfi csak megjátssza azt” - ez egy hülyeség, és már hallottam fordítva is. Amit szerelemnek nevezünk, mindkét nemnél ugyanúgy működik, (vagy épp hiányzik, ha képtelenek rá, X lelki okból).

2. kérdés: Ha a pasi annyira kemény és határozott, és minden nő kapja be, akkor miért van, hogy évekig képesek az exeik után nosztalgiázni és a visszajárással próbálkozni, gyakran még a zaklatás szintjén is?

Állítás: egy kapcsolatban a nő sosem lehet fáradt, a férfi igen, de érdekes módon, ha egy új, egy másik nő hívja, a fáradtság elmúlik, és hajnali 2kor is képes taxiba vágni magát, majd elmenni a város másik végébe, „segíteni egy baráton”. Hát mégse veszett ki a lovagiasság? Vagy csak átminősül, ha „arról” van szó, akkor előkerül. Ez a modern lovagiasság. Az utántöltős férfi minden nő álma.

3. kérdés: Feltétlenül törvényszerű, hogy egy férfi kb. fél-1 év után már belefáradjon a kapcsolatba? (ami amúgy működne, mert nincsenek olyan hatalmas konfliktusok, csak apróbb nehézségek)

Végezetül egy friss válaszlevél, amit egy levelezőpartneremtől kaptam egy online társkeresőn, változtatás nélkül közlöm:

„Ti nők imádtok elutasítani minden férfit, de egyből meghunyászkodtok és lerakjátok az elvárásokat, ha pár kategóriával nálatok magasabb pasiba botlotok, és akkor megmutatkozik, mekkora rongyok is vagytok. A többieknek csak közöny és elfordulás jár. ”

/kieg.: ebből lejön, hogy sokat csalódott az úriember, és ezzel a mentalitással és előítélettel még sokat is fog. Néhány pasi hajlamos magát hősnek érezni, csak mert nem megélt, és tanult egy kapcsolatban, hanem csak túlélte azt. Ez a kifakadás nem férfias dolog, hanem gyerekes és önsajnáló/

Bónusz kérdés: miért rongy egy nő, ha nem akar veled találkozni, mert sem a fotód, sem a paramétereid, sem a stílusod nem jön be neki? Te fordított helyzetben mit tennél?

Köszönöm, és szép napot mindenkinek:

Anikó

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr508093288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása