Álmodjatok királylányok!

2016. június 07. 07:53 - csajokespasik

„A férfinak általában kuss van, amikor a nő rumlisan hagyja a fürdőszobát, szanaszét a női borotvát, vattákat meg egyebeket” - ...végül a nő mondja ki a nemet és lelép, mert még pezsegni és élni akar. Előbb fejtjük meg a fekete lyukak és az univerzum összes titkát, mint azt, hogy miért hagy ott egy harmonikus kapcsolatot egy nő.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A hétfői poszt kapcsán szeretnék pár – remélem építő – gondolatot megosztani:

„Túl éretlen volt? Mit tanuljak meg én ebből az egészből, ha szerinte semmit nem rontottam el?”

Én egy kicsivel idősebb korosztályban vagyok, de hasonlón mentem keresztül. Nálunk is ugyanúgy megvolt a harmónia, meg az őszinteség. Eleinte. ÁM a női (és ez most nem általánosítás akar lenni) őszinteség gyakran azt jelenti, hogy pár dolgot inkább elhallgat, nem mond ki, csak hogy megmaradjon az a harmónia. Ha a nő újra szerelmes akar lenni, akkor nem tartja vissza se a pénz, se a lakás, megy és vadászik. (Ha az a pénz rengeteg és ha az a lakás hatalmas – akkor is megy, csak ügyesebben, megtartva pozícióját).

„Túl fiatalon jöttünk össze?”

Ez is egy jelentős akadály, hiszen ő még tapasztalni akar. Mi is mindenről hosszan el tudtunk beszélgetni. Utólag ez már nem számít. Az én exem jelenleg egy nálánál 10 évvel idősebb hapsival van együtt, vélhetően nagy-nagy harmóniában. És innen ágazik a következő kérdés:

„Lányok, tényleg úgy gondoljátok, hogy ha "belekényelmesedtek" egy kapcsolatba, és már nem olyan lángoló a szerelem, akkor nem érdemes megpróbálni ezt helyrehozni (Ha egyébként semmi probléma nincs, minden működik)?”

A legfőbb probléma ilyenkor a másik puszta jelenléte és a sülve-főve való egy légtérben tartózkodás. Ezt onnan sejtem, hogy az én exem, amikor valami jelentéktelenül egyszerűt kért, vagy keresett valamit, indokolatlanul emeltebb hangon adta elő: „Hol a kéztörlő?”. Sehol. Nem mondta, hogy hozzak, majd azt is megkaptam, hogy „Már ennyit se lehet rád bízni?” - itt a 'Már-ennyit-se' - szerkezeten van a hangsúly... innen -is- tudni, hogy valamit forgat magában. De a férfinak általában kuss van, amikor a nő rumlisan hagyja a fürdőszobát, szanaszét a női borotvát, vattákat meg egyebeket. Lehet, hogy úgy érzed, alapvetően működik a kapcsolat a felszínen, de benne már olyan folyamatok zajlanak – amin sokat ront a mai felfokozott életstílus, a világ követelései – hogy úgy érzi, lemarad valamiről. Még fiatal és élni akar. Vagy ha nem annyira fiatal, akkor is. Ő pont a harmónia elől menekül, mert... hát, mert ma már az nem divat, csak a kiélés, a minél többet tapasztalás, az unalom űzése, az érzékkielégítés, az állandó vibrálás. Álmodjatok királylányok.

„Az fáj a legjobban egyébként, hogy mintha teljesen félreismertem volna - csodálatos embernek tartottam, erre előáll egy ilyennel, és hogy ez egy érzés benne, nem tud változtatni.”

- Testileg elhagyott, de érzelmileg még nem, és ilyenkor dobják be a Legyünk barátok-féle hitványságot, saját maguk megnyugtatására. Az, hogy benned mindez hogyan zajlik le, számára mellékes.

„Csak szeretném megérteni, hogy mi játszódhat le ilyenkor egy 25 éves lányban/nőben?”

Ezt sok ember szeretné megérteni, de még Stephen Hawking is inkább csendesen arrébb gurulna... előbb fejtjük meg a fekete lyukak és az univerzum összes titkát, mint ezt. Nincs semmi garancia arra, hogy a következővel nem ugyanígy jársz, de sok sikert és kitartást! A próbálkozással azért némi élvezet is jár.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr228785630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása